Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szép kártyát le lehet mondani...

Szép kártyát le lehet mondani valahogy?

Figyelt kérdés

2017-be dolgoztam egy munkahelyen ahol adtak MKB szép kártyát.

Most jött egy új mert lejárt a régi kártya és ez már MBH szép kártya.

Viszont 2019-be munkahelyet váltottam ahol nem adnak ilyet juttatást csak tiszta pénz.

Az lenne a kérdésem hogy ha bemegyek a bankba fel tudom e mondani?

Kemény 286ft van még rajta 🤣🤣

jan. 19. 04:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Fel lehet mondani MBH bankfiókban. Ha nem mondod fel, akkor egy idő után 0-ra csökken az egyenleg (évente egyszer 100 Ft kezelési költség lejön az egy éven belül el költött összegből). Ha két folyamatosan 0 az egyenleg, akkor a bank mondja fel a szerződést. Ha esetleg a következő években kapnál ilyen jutattást, akkor használhatod a most küldött kártyát majd.
jan. 19. 06:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden megoldható. De ha szinte 0 költsége van akkor minek fàradozol vele? Amúgy meg ahogy uccsó ìrta ha a bank nem akarja fenntartani akkor majd felmondjàk ők a szerződést 🤷
jan. 19. 09:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát valószínű ha a bank közelébe járok beszaladok felmondani mert feleslegesen ne küldözgessék a kártyát amit nem is használok.

Meg ha netán megint lenne ilyen hogy ezen a munkahelyen kapnék akkor inkább visszautasítom vagy adják rendes pénzbe.

Semmi értelme ennek a szép kártyának. Nem vehetek belőle azt amit én akarok.

jan. 19. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 5 évente küldenek újat 😃 De ha ennyire zavar akkor mond le 😄 Majd igénylesz megint ha kell XD
jan. 19. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!