Amit a Banokok ránkhárítanak (pl. tranzakciós illeték stb.) azért miért a kormány felelős?
Figyelt kérdés
A kormány a Bankokat adóztatja meg stb. de a Bankok ezt ránkhàrítják, azért miért a kormányt kell szidni amikor a Bank hárítja ránk, ez az ő felelőssége nem a kormányétegnap 10:17
1/9 anonim válasza:
Egyrészt ez nem párkapcsolati kérdés. Másrészt a bank piaci alapon működik és egyértelmű, hogy a lakosságra hárítja a többletköltségét. Most vagy direkt adóztat bújtatottan a kormány minket, vagy olyan ostobák a gazdasághoz, mint öreganyám a számítógéphez. Lehet választani melyik a szimpatikusabb.
2/9 anonim válasza:
Minden adót végül a háztartások fizetnek. Minden támogatást végül háztartások fizetnek.
Ez egy örök érvényű, megkerülhetetlen evidencia, ami a közgazdaságtanból következik, és most már te is tudod.
4/9 anonim válasza:
Te mesevilagban elsz. A kormany is. A gazdasag szo szerint nem igy mukodik...
5/9 anonim válasza:
1. A gazdaság működéséről, ok-okozatról a kormánynak halvány lila gőze sincs.
2. Pontosan tudják mit mikor és miért tesznek.
Ha az első pont igaz akkor nagyon nagy a baj.
Ha a második akkor pedig az emberek fejében nagyon nagy a baj.
6/9 anonim válasza:
Ha az első pont igaz, akkor a kedvesvezető roppant ostoba.
Ha a második pont igaz, akkor a kedvesvezető roppant aljas.
Nem tudom melyik a rosszabb, de mindkét esetben az ellenségünk ő.
7/9 anonim válasza:
...a kiadások beépülnek az árba...
(Köszönöm. Jót derültem a kérdéseden.)
8/9 anonim válasza:
itt a vicc az, hogy viktorek kimondtak hogy a bankok nem epithetik be az arakba, de nem letizik meg olyan torveny ami megszabja az arkepzest. Ez nem kina. Bar az allam nagyon abba az iranyba halad... szanalom hogy az analfabeta reteg ennyit ert meg az egeszbol hogy a csunya bankok...
9/9 anonim válasza:
Amikor emelkedik az üzemanyag ára, akkor drágul a kenyér. Mert az üzlet áthárítja a többletköltségét a vásárlóra. Amikor nekem emelkednek a költségeim, akkor árat emelek és több pénzt kérek az ügyfeleimtől. Ez így csak szerintem logikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!