MBH banknál hogyan lehetséges egyedi internetes vásárlási limitet megadni?
Figyelt kérdés
Szállást szeretnék foglalni,egy összegben kell fizetni majd a helyszínen bankkártyával, viszont meghaladja a napi limitemet. Sehogy nem tudom 300 ezer forintnál magasabb összegre állítani.Van erre valami megoldás?tegnapelőtt 19:27
1/6 anonim válasza:
Telefonon hívd fel őket. De ha a helyszínen fizetsz, akkor az nem internetes vásárlásnak számít. Vagy arra is 300 ezer a limit? De ha a telefonos megoldás nem működne, menj be személyesen.
2/6 anonim válasza:
Nekem küldi SMS-ben a kódot, ha beírom, akkor meg nem fogadja el.
Voltam bent személyesen a bankfiókban, nem tudtak segíteni benne, adtak egy telefonszámot, ahol egy automata rendszer szövegét hallgathattam egész nap, kapcsolni senkit nem tudott.
Eddig nem lett rá megoldás, így én is kíváncsian várom a fejleményeket.
Közben eszembe jutott: Nem lehet, hogy a miximális limit internetes vásárlásnál egyébként is 300 ezer forint/nap? Nem emlékszem rá.
Mondjuk nálam nem ez volt a probléma.
3/6 A kérdező kommentje:
1-es: Kártyás vásárlási limit és internetes vásárlási limit. Ezeket tudom állítani, mindkettő max 300 ezer Ft/nap. De akkor személyesen megpróbálom.
2-es, Más banknál, pl K&H beírhatsz akár 5 milliót is azt is engedi,itt valamiért nem.
tegnap 08:35
5/6 A kérdező kommentje:
4-es: Elvileg igen, gyakorlatilag nem:D Bármit írok be, azt írja továbbra is hogy 1 HUF és 5millió HUF közötti összeget állítsak be. De remélhetőleg ezt a hibát kijavítják.
tegnap 19:52
6/6 anonim válasza:
Anyukámnak megemelték telefonon 500 ezerre, szóval valahogy biztos működik. Nyilván előtte beazonosítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!