Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most hogyvan ez a munkáshitel?

Most hogyvan ez a munkáshitel?

Figyelt kérdés
Én ugy tudtam hogy ezt fiatalok vehetik fel hogy könnyebben találjanak munkát,de most azt hallom hogy ahhoz hogy felved már lenni-e kell munkaviszonyodnak.Most ez hogy van,mert én már teljesen elvesztem benne?

jan. 2. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
#10: Az összes. Pont az a lényeg, hogy az ilyen pénzügyi analfabéták kerüljenek legalább pár évre adósságcsapdába
jan. 2. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy van, hogy a kúrmány kitalált egy röghöz kötést a szakmunkásoknak is, hogy az ő szavazatukat is megvásárolja.
jan. 2. 15:36
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Röviden fogalmazva, olyanoknak adják ezt a hitelt, akik nem tanulnak tovább, hanem inkább munkába állnak felsőfokú tanulmányok helyett.

Előre látom ahogy majd papíron munkát adnak az embereknek arra a pár napra míg elbírálják a hitelt, kis jutalékért cserébe, aztán megszüntetik a szerződést. Ez a hitel tleg c. hitel lesz...

jan. 2. 15:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

15.36, ez a kiskapu több okból sem fog működni. Eleve minimum 3h munkaviszony kell igényléskor és utána 5 ÉVIG!!!! TB biztosítotti jogviszony szükséges (ami csak akkor jár, ha van munkavisszony, vagy működő vállalkozás), mert ha több, mint 90 nap megszakítás lesza TB biztosítotti jogviszonyban, megszűnik a kamattámogatás, egyösszegű követeléssé válik az addig igénybevett támogatás, ezt követően pedig sima személyi kölcsönné alakul át a Munkáshitel szép magas kamattal.

Nagyon el kellene olvasni az összes igénylőnek a feltételeket, mert ez az egyik legszigorúbb feltétel, ami valaha volt egy hitelre.

jan. 2. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

A 3 hónap kicsi nehezítés, de megoldható.

Utána senkit nem érdekel, hogy bukja a kamatmentességet meg büntetés, tb, ha egyszer nincs a nevén semmi és nem is akar soha dolgozni.

Szóval gondolj bele. Össze kell szedni mondjuk 10 darab "hátrányos" helyzetűt. Alapítani egy céget egy másik "hátrányos" helyzetű nevére. Bejelenteni a 10 embert arra a minimális összegre ami kell a max 10misihez. A fizetést adhatja KP-ban nekik, azaz nem kell adni nekik semmit, adót nem kell fizetni vagy csak annyit csepegtetni, hogy a 3 hónapig a cég meglegyen.

Felvetetni velük a hitelt, 10x4M akkor az 40M.

Ebből a hátrányosok megkapnak fejenként 1M-t, akkor marad 30M. A céget beszántani, vagy hagyni bedőlni. Ad a stróman tulajnak is egy kis lóvét, hogy kussoljon. Őt majd eltiltják a tevékenységektől, stb, úgyis csak egyszerhasználatos volt.

Röviden ennyi. Arra kell figyelni, hogy a rövid időre a cég tűnjön rendezettnek, meg lehet az embereket is ki kell kupálni csöppet, hogy a bankban ne legyenek gyanúsak.

El lehet csúszni ezen azon, de lehet még ezen kupálni.

Nah most akinek több lóvéja van, bűnözésből, az ezt megteheti több mint 10 emberrel is, és többet kaszálhat.

Az, hogy a végén lesz egy halom olyan hátrányos akinek bedőlt adóssága van, nem számít, őket nem érdekli.

jan. 2. 15:52
 16/24 anonim ***** válasza:
15.52 nagyon primitív hülyének kell ahhoz lenni, hogy 4M Ft-ért egy életen át bújkáljon valaki a végrehajtások elől, de elfogadom, biztos lesz pár ilyen agyalágyult.
jan. 2. 15:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Láttál te már puris c-t? :)
jan. 2. 16:00
 18/24 anonim ***** válasza:
eh, írni se tudok már a fejfájástól... *putris
jan. 2. 16:00
 19/24 anonim ***** válasza:
és egyébként nem 4M-t. 1M-t írtam amit megkap az adós, a többit viszi a "strici". És az 1M-val még lehet sokat mondtam, sokan kevesebbért is bevállalnák.
jan. 2. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
szerencsére nem mozgok ilyen körökben és nem is tervezem :)
jan. 2. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!