Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a providentes heti törleszt...

Ha a providentes heti törlesztésemmel elcsúsztam 2 napot annak milyen következménye van?

Figyelt kérdés

Minden héten csütörtökig kell háromezer forintot utalnom, de ezen a héten a karácsonyi felhajtás közepette teljesen kiment a fejemből, és csak ma reggel utaltam el az összeget. Amúgy eddig hónapok óta pontosan utaltam el nekik a pénzt.

Tudom, ezt a providentes ügyfélszolgálat is meg tudja telefonon válaszolni, de hétvégén nem elérhetőek, én meg nagyon izgulok emiatt.

ma 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Bukod a házad
ma 08:52
 2/7 A kérdező kommentje:
1. nyamvadt háromezer forint 2 nappal későbbi elutalása miatt l*faszt se bukok, szóval tájékozódj, mielőtt hülyeségeket írsz 2. nincs a nevemen ingatlan.
ma 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom hagyják a francba, 3000Ft késedelmi kamata ennyi időre max 10 forint lehet.
ma 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Benne van a szerződésben.

Lehet, hogy azonnal esedékes a teljes összeg.

ma 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Késedelmi kamatot számolnak fel rá. Ha a következő héten ugyanúgy csak 3ezret törlesztesz, akkor a késedelmi kamat összegével továbbra is késedelemben maradsz, így az további késedelmi kamatot termel. A futamidő végére akár több, mint száz forint többlet is felhalmozódhat. Ha időközben kiküldenek postán felszólítólevelet, annak is van egy díja, amit ráterhelnek a hitelre és az is kamatozik amíg ki nem köhögöd.
ma 11:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Közben kiszámoltam a késedelmi díj kalkulátorral, hogy kemény 2 forint terhel emiatt. Ha ezért képesek felszólítólevelet kiküldeni, akkor a süllyedjenek el a francba.

Bezzeg, mi mindig egy héttel a fizetési határidő után kapjuk a fizetésünk a munkahelyen.. nincs igazság :/

ma 11:55
 7/7 nb2019 ***** válasza:

Igazad van, nincs igazság. Én az MVM-től 1Ft-os késedelmi kamatra kaptam számlát, mert merészeltem a határidő napján befizetni, de azt ők csak 2 nap késéssel könyvelik le...

Én a helyedben január elején megkérdezném az ÜSZ-t, hogy mennyi a késedelem miatt a bünti, és annyival többet fizetnék legközelebb.

ma 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!