Ha a providentes heti törlesztésemmel elcsúsztam 2 napot annak milyen következménye van?
Minden héten csütörtökig kell háromezer forintot utalnom, de ezen a héten a karácsonyi felhajtás közepette teljesen kiment a fejemből, és csak ma reggel utaltam el az összeget. Amúgy eddig hónapok óta pontosan utaltam el nekik a pénzt.
Tudom, ezt a providentes ügyfélszolgálat is meg tudja telefonon válaszolni, de hétvégén nem elérhetőek, én meg nagyon izgulok emiatt.
Benne van a szerződésben.
Lehet, hogy azonnal esedékes a teljes összeg.
Közben kiszámoltam a késedelmi díj kalkulátorral, hogy kemény 2 forint terhel emiatt. Ha ezért képesek felszólítólevelet kiküldeni, akkor a süllyedjenek el a francba.
Bezzeg, mi mindig egy héttel a fizetési határidő után kapjuk a fizetésünk a munkahelyen.. nincs igazság :/
Igazad van, nincs igazság. Én az MVM-től 1Ft-os késedelmi kamatra kaptam számlát, mert merészeltem a határidő napján befizetni, de azt ők csak 2 nap késéssel könyvelik le...
Én a helyedben január elején megkérdezném az ÜSZ-t, hogy mennyi a késedelem miatt a bünti, és annyival többet fizetnék legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!