Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bank, ahol kényelmes...

Van olyan bank, ahol kényelmes, jól működő internetbank van, az ügyintézés túlnyomórészt online intézhető?

Figyelt kérdés
dec. 15. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"központi "panaszkezelés" konkrétan azt mondta, hogy hazudok, mert ők megkérdezték a kollégájukat (!) és ő mást mondott. Mondjuk az egész manővert fölvette a bank biztonsági kamerája, tehát 100%-ig bizonyítható amit én állítottam, de nem voltak hajlandóak megnézni sem (!), az ő kollégájuk az mindig igazat mond, akkor is ha nem..."

Te valami paranoid android lehetsz, ennyi ésszel hogyan forgattál te sok pénzt bármelyik banknál privátbanki számlán? Mesélj még... 🤣

dec. 16. 07:57
 12/22 anonim ***** válasza:
17%

“ 9

A bank saját felvételeit csak a rendőrség tudja visszanézni? Mesélj még 😂”

Még jó, hogy az adatkezelés nem úgy működik, ahogy te gondolod

dec. 16. 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

13

Tehát szerinted a bank belső ellenőrzése nem nézheti meg az ügyféltérben készült biztonsági kamera felvételét, hogy leellenorizze azt, hogy ott voltam-e adott időben a fiókban? Mindezt természetesen az én engedelyemmel, sőt, kérésemre (lévén azt tagadták le, hogy ott jártam akkor ügyet intézni).

Van baj....

dec. 16. 10:11
 14/22 anonim ***** válasza:
31%

"Tehát szerinted a bank belső ellenőrzése nem nézheti meg az ügyféltérben készült biztonsági kamera felvételét, hogy leellenorizze azt, hogy ott voltam-e adott időben a fiókban?"

Nem, mert nem ezért készül a biztonsági kamerákkal felvétel, hogy egyes hibbant ügyfelek kitalált panaszait vizsgálják a felvételek megtekintésével.

Arra ott a kórház pszichiátriai osztálya.

dec. 17. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:

én csak két negatív példát tudok mondani, ahol nem:

- takarékbank - mostanság bank of mészáros: a régi takarékos netbank felülete borzasztó fapados volt, de használható. a modernebb egy kalap szamóca. a mészárosodást nem vártam meg, de arról sem hallottam jókat.

- erste bank: régi felület: hat évig reszelt, körülményes, de működő rendszer. mióta a george van, egy igazi multis-babytalkos minimál okádék. "sárgabarackos jóreggelt, anon! kezdjük jól a reggelt, küldjünk egy kis pénzt ukrajnába!" és hasonlókkal nyit.

dec. 18. 08:30
 16/22 Tomi70 válasza:
A CIB tényleg szar...bankszámla kivonatra a hónap elején napokat (!) kell várni mire letöltheted...az alkalmazásuk egy vicc. Az OTP tökéletes, de online-ban a Gránitról hallo én is jókat.
dec. 18. 08:40
 17/22 anonim ***** válasza:
16, akkor én valami csoda vagyok, mert a munkanapok eloszlásától függően a hónap utolsó vagy a következő hónap első munkanapján megvannak a kivonatok, 3 fő számlám van ott összesen 8 alszámlával. Ami nincs meg mindig, csak inkább a 2-3. munkanapon azok az értékpapír számla kivonatok.
dec. 18. 09:48
 18/22 Alex Fly ***** válasza:

Wise, Revolut...

Mondjuk nekem az MHB appal sincs semmi bajom.

dec. 18. 23:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Wise.
dec. 19. 14:40
 20/22 anonim válasza:
Gránit Bank. Még a számlanyitást is online intéztem. Az appja jól működik, de elég ocsmány lett a frissítés óta.
dec. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!