Ha a bankkártya ideiglenesen zárolják, feloldjak azt egy idő után?
Figyelt kérdés
dec. 12. 10:52
3/7 anonim válasza:
Attól függ, miért zárolták. Ha pl. elrontottad a pinkódot, s zárolták 24 órára, akkor 24 óra múlva igen, automatikusan feloldják. Én már jártam így, ez saját tapasztalat.
4/7 A kérdező kommentje:
Átverés miatt 🫣
dec. 15. 13:32
6/7 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom :D voltam olyan hülye, hogy bedoltem egy csalásnak, de a bank halistennek már résen volt, és miután megadtam a kártyám adatait, jött az sms, hogy kártyáját biztonsági okokból ideiglenesen zaroltuk. Nem is ertem, miert teollkodna valaki egy érdektelen banki dologgal 🤦♀️
dec. 15. 22:48
7/7 anonim válasza:
Jártam már így. Nem oldották fel.
Az ideiglenes azt jelentette, hogy ha a bankban kérem a feloldást személyesen, akkor megteszik és úgy veretem át magam általa, ahogy akarom.
Egyébként bankkártya csere lett belőle, mivel éjszakánként valakik a bankkártya adataimmal akartak neten vásárolgatni, ezt tartotta furcsának a bank és kért hozzá SMS-ben hozzájárulást. Ezt kétszer nem tettem meg (nem is foglalkoztam vele, csak utólag olvastam el őket, én hülye), harmadikra zárolták a "bankkártyám", amiről küldtek szintén egy SMS-t. Akkor kezdtem komolyan foglalkozni vele, amikor kipróbáltam, hogy valóban megtörtént a zárolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!