Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Junior kártyáról sima kártya?

Junior kártyáról sima kártya?

Figyelt kérdés
OTP Junior kártyám van. 2025 elején lejár a kártya, és így 21 évesen már nem szeretném, ha junior kártyát küldenének. Ezt így neten nem tudom elintézni? Nem találtam az otp direkt oldalán erről semmit, be kell mennem az otp-be?

dec. 9. 19:51
 1/5 anonymus75 válasza:
100%
A junior kártya tök jó dolog, nem kell rá semmilyen díjat fizetni. Inkább használd ki. Én a lányoméra utaltattam a fizumat. Meg vannak kedvezmények is és ha 24 leszel "átmegy" sima kártyába. Miért fizetnél havi több ezret, ha nem muszáj?
dec. 9. 20:31
 2/5 anonim válasza:
Zavar, hogy túl olcsó?
dec. 9. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Fizess telefonnal, nem látják hogy junior kártyád van. Amúgy meg senkit nem érdekel.
dec. 9. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szóval te is olyan lakos vagy, aki imád fizetni? Az OTP-nek te vagy a célközönsége, segíteni fognak ebben.
dec. 10. 00:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Természetesen nem szeretek fizetni, és nem szégyellem hogy junior kártyám van :') 21 évesen egyedül vagyok a nagyvilágban, NINCS kitől kérdezni. Simán azt gondoltam, hogy "mindegy" milyen kártyám van, és akkor legyen "sima". Lehet mondani, hogy suta vagyok stb, de csak simán fogalmam nincs, hogy mi-hogy működik, mivel nincs példa előttem.

Köszönöm az információkat.

dec. 11. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!