Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 2 számlám van, az egyik...

Ha 2 számlám van, az egyik amire a fizetés jön és onnan fizetek mindent, és van egy másik OTP-s ahonnan csak szerencsejátékot fizetek be, ebben van bármi probléma?

Figyelt kérdés
Például a bank akinél vagyok hitellel stb van köze hozzá hogy amúgy én mit költök a másik számlámról?

dec. 8. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És azt honnan tudja a bank, hogy vokt elvonón?

Igen a jövedelem próbléma az közlendő, mert adóstárssal javítható.

dec. 9. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:

ELkörcsi bizonyítványban benne volt. Azt meg mindig kérnek.

De azt hittem, hogy ez egyértelmű. Nyilván a banknak arról is kell tudnia, hogy volt e valaki börtönben vagy ilyesmi.

Nem gondolod, hogy adnak bármennyit is annak aki jól keres és tudna fizetni, de már 2x volt börtönben pénzügyi csalás miatt.

dec. 10. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kérnek, csak állami támogatásos konstrukcióhoz.
dec. 10. 19:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem jól tudod. Vagy változott a szabály.

De amúgy érthető is. Én sem adnék szívesen olyannak pénzt aki mondjuk 2 céggei is adót csalt.

dec. 11. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
De jól tudom. Csak a támogatott konstrukciókhoz kérnek illetve a közvetlen támogatásokhoz. Máshoz soha nem kellett.
dec. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!