Milyen lehetőségek vannak?
Tudom le van írva,csak utána kellene olvasnom stb, de így hátha egyszerűbb..
Van egy nárcisztikus férjem, fiatalok vagyunk 23 évesek, nem akarok már vele lenni, nincs olyan nap,hogy ne sirnék. Probálok úgy viselkedni,ahogy ő elvárja, de sokszor provokál direkt és már meg sem tudom mondani hány alkalommal vert meg, volt amikor már nem sokon múlott, hogy megöljön a puszta kezével.
Tudom, csak annyi lenne, hogy visszamegyek a csaladomhoz es kesz. De sajnos nem ilyen egyszerű ez a dolog.
Van egy 10 hónapos kislányunk, és 2 közös hitelünk is, ráadásul 2 gyereket vállaltunk be. Milyen megoldások vannak erre, hogy ne legyen nagy büntetőkamat? Nem akarok ezzel a szörnyeteggel maradni, nem akarom, hogy tönkre tegye a kislányomat, de a szüleim is folyton veszekednek, azt sem szeretném, hogy lássa. Nem tudom hova mehetnénk, már párszor elcuccoltunk a szüleimhez, de nem maradtunk soha 1 napnál tovább. Nagyon félek,hogy mikor milyen kedve van ennek az embernek. Ha egy egyszerű kérdést teszek fel szépen van hogy ordibál és már közelít felém, de közben szeretget, mindent meg akar adni, de tudom már hogy ez neki betegség, sírva olvasom a nárcisztikusok tulajdonságait, viselkedéseit és sajnos kivétel nélkül minden jellemző. Azt nem is részletezem,hogy már a családomtól eltiltott, képet sem küldhetek a kislányról, olyankor jönnek,amikor ő dolgozik. Nem tudom mit tegyek, nem vagyok elég erős ehhez, talán csak a halál a kiút ebből a börtönből, de a kislányomat nem tudnám itt hagyni. :(
Nem árt megismerni valakit mielőtt összeházasodunk vele nyereségvágyból.
Az állami embertenyésztő ingyenhitelek iránti vágy foganta ezt az elsietett házasságot, így aztán erről a nyereségről kell lemondani, ha elállsz tőle. Ha meg meg kívánod tartani az anyagi hasznot, akkor azért áldozatot kell hozni… Mindennek van következménye és azt viselni kell. Ezt jelenti a felnőtt lét.
Nem érdekel semmilyen anyagi haszon, én azt is felajánlottam neki,hogy tartson meg mindent, fizetnék egyedül minden hitelt, csak hagyjon minket békén.
Sajnos a szerelem tényleg vak, azt gondoltam,hogy a költözés és a gyerekvállalás miatt változott meg, de visszagondolok és rájövök,hogy mindig ilyen volt, csak mióta teljesen az övé vagyok kimutatta a foga fehérét.
Ide vezet az, amikor valaki túl fiatalon belerohan egy házasságba és gyerekvállalásba, a mocskos kúrmány meg még asszisztál is hozzá.
Nárcisztikus ellen csak a teljes kizárás működik, mert a nárcisztikus a figyelemből táplálkozik. A negatív figyelem is figyelem, neki mindegy. A toxikus kapcsolat sem neked, sem a gyereknek nem jó.
Váljatok el, költözz vissza a szüleidhez, a hitelt fizesd, esetleg kérj hozzá segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!