Sonemeery kérdése:
Mi a véleményetek a Kereskedelni és Hitelbankról?
Figyelt kérdés
OTP-s vagyok, de nagyon sok probléma van vele, szeretnék változtatni. Olyan helyen lakom, ahol csak ez a bank van számomra elérhető helyen. Az is érdekelne, hogy lehet-e mobil telefont is feltölteni.dec. 2. 12:55
2/3 anonim válasza:
A K&H egy vacak bank. Volt náluk bankszámlám, brókerszámlám és hitelem is. Sosem tudtak normálisan elintézni semmit elsőre, ügyfélszolgálaton minden ügyintéző mást mondott, a hitelnél teljesen rugalmatlanok voltak, az online rendszerük meg elavult.
Az OTP drága, de legalább jó, én maradok ott.
3/3 A kérdező kommentje:
1987 óta vagyok az OTP-nél. Tavalyig semmi gond nem volt, nagyon meg voltam velük elégedve. Azóta 3-szor feltörték a számlámat, és az ügyintéző is mondta, hogy sajnos ez most nagyon gyakori, de csak náluk történik ilyen. Nem adtam meg sehol a kártya számomat. Ma ERSTE-s kártyával akartam az OTP automatából felvenni pénzt, műszaki hibát irt ki. Az én OTP-s kártyámra adott. Erre újra visszatértem az ERSTE-sre, erre benyelte. Se pénz, se bankkártya. Ráadásul tök új volt, de már fizettem vele. Azt hiszem, most lett elegem. Legalábbis most rohadt mérges vagyok!
dec. 2. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!