Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaptam egy levelet az OTP-től...

Kaptam egy levelet az OTP-től hogy felmondták a személyikölcsönömet nemfizetés miatt. De két hete egy havi részletet befizettem, mert felhivtak, hogy ezt tegyem meg, és akkor nem mondják fel. A levél keltezése szerint párnappal később mégis. Mi lesz?

Figyelt kérdés
Egy összegben kellene 900 feletti (+ pár ezer) forintot visszafizetnem, de nyilván nem tudok. Egy darab autó van a nevemen, nincs semmi másom, albérletben élek. Most mit csináljak? Egyéni vállalkozásom van, összevissza keresek valamennyi pénzt, nincs havi rendszeres fizetésem. (És nem is OTP-s számlára jön, amit keresek néha).

dec. 1. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Most az lesz, hogy vagy visszafizeted magadtól, vagy segítenek (végrehajtás)
dec. 1. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azóta újabb havi részletet nem fizettél meg.
dec. 2. 00:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Ket hete fizettem be, amit kertek, konkretan november 17-en, majd a level keltezese nov 19. Olyan, mintha nem neztek volba meg, hogy amugy ja, ezt a felmondast mar nem kell kikuldeni.

Ma dec 2 van, szoval nem telt el egy honap.

dec. 2. 05:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor van a törlesztési napod?
dec. 2. 07:24
 5/10 A kérdező kommentje:
14
dec. 2. 07:43
 6/10 A kérdező kommentje:
De 13.-án hivtak fel és adtak 7 napot.
dec. 2. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
De akkor nem fizetted be a következő törlesztőt, ha jól értem. Azért hívtak fel, hogy az elmaradásból fizess be, teemészetesen az aktuális törlesztést ia, de te ha jól sejtem 17 én csak 1 havit fizettél
dec. 2. 20:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem, azért hivtak fel, hogy fizessek be egyhavit, hogy elkerüljem a felmondást, mert ha rájön még egy, akkor felmondják.

De voltam ma a bankban, és felfogták a problémát, irtunk egy panaszt, az ögyintéző telefonon beszélt valakivel, aki látta, hogy volt ilyen megegyezés, szerintük se toltam el semmit, hanem a rendszer automatikusan felmondta, túl rövid volt az idő a befizetés és a felmondás között. Majd most 30 napon belül kivizsgálják, hogy ezt visszaforditják-e, vagy milyen alternativát tudnak ajánlani.

dec. 2. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Komoly vállalkozó lehetsz.
dec. 3. 16:12
 10/10 A kérdező kommentje:

9-es,ez aztán a releváns válasz, ami sokat hozzátett a kérdéshez. Semmi gondom nem volt, amíg 3 nap alatt ki nem vezették a KATÁ-t a fenébe, ja persze, tudom, ne számlázzak cégeknek, sé akkor lehet. Nagyon nem mindegy, hogy most más másfélszer annyi adót kell befizetnem, mint korábban, ilyen nagyon jól élünk, az ország rohan előre, ugye.

Komoly hozzászólás volt, arra van az ajtó.

dec. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!