Bármikor ki tudok venni pénzt az OTP autómatából?
Figyelt kérdés
Muszálj kp-t kivennem, mert rendeltem a netről egy csomagot, amit csak kp-val lehet kifizetni
Viszont még soha nem vettem ki készpénzt :D (elmúltam 18)
Csak besétálok, odamegyek az atm-hez, bedugom a kártyát és ennyi?
Nem kell semmi cetlit húzni semmi?
Illetve K&H-s kártyával is tudok OTP-s ATM-ből pénzt felvenni?
Trollok kérlek kíméljenek!
nov. 13. 01:18
1/5 anonim válasza:
Igen. De ilyen tájt előfordul, hogy nincs benne pénz (most utalták a nyugdíjakat és az idősek egy nagy része ilyenkor egyből kiveszi), akkor keress egy másikat.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a választ 1-es válaszoló 🙂
nov. 13. 02:17
3/5 anonim válasza:
Beteszed a kártyát -> kiválasztod a nyelvet -> beírod a pin kódot -> megadod KP-t akarsz felvenni -> kiválasztod mennyi pénzt akarsz felvenni -> elveszed a kártyád -> elveszed a pénzt -> bizonylatot igény szerznyomtatsz avagy sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
Sokat segítettetek 😊💪
nov. 13. 09:02
5/5 anonim válasza:
Egyenlőre még bármikor, de élvezd ki, mert nem tart sokáig.
Decembertől nagyon gyakran lesznek üresek a gépek, és januártól se feltétlen lesz jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!