Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az MBH automatánál fizettem...

Az MBH automatánál fizettem be, a pénzt elvette a gép és nem lett jóváírva a számlán. Egy nullás nyugtát adott ki. Bementem a bankfiókba. Felvették a panaszt. Van itt köztetek akivel előfordult már? Végül meglett a pénz? Mennyi idő míg kivizsgálják?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
MBH sose. El lett már párszor mondva, hogy az MBH a ner finanszírozására van, nem privát ügyfelekre. Magánszemélyként valamelyik EU bank, sose magyar.
tegnapelőtt 15:00
 2/4 krwkco ***** válasza:

Az ATM-eket nem az MBH és nem a NER gyártja. Szóval ez ilyen szempontból közömbös.

A 0-ás nyugtából látszik, hogy magának az ATM-nek volt valami gondja a pénzzel. Ilyenkor elrakja egy külön rekeszbe a bankókat és kiürítés után a központban kézzel megszámolják. Validált eljárások vannak erre, nem szokott így pénz elveszni.

tegnapelőtt 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy rosszul választottál bankot. Hetente min. kétszer-háromszor fizetek be, két külön banknál, s soha ilyen még nem fordult elő velem.
tegnapelőtt 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyedul akkor nem irjak jova a penzt ha hamis. Ugyanis ebben az esetben a bankot nem erdekli hogy esetleg te is hamisan kaptad valahonnan.

Ha technikai hiba volt akkor termeszetesen a penzt idovel jovairjak.

tegnapelőtt 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!