Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan bank Magyarországon,...

Van olyan bank Magyarországon, ami független a Fidesz-től? És van mobilbankja is, amit telefonon lehet használni?

Figyelt kérdés
Az OTP mobilbankom már hetek óta vacakol, az ügyfélszolgálatuk nem képes megoldani hogy normálisan működjön. Most próbáltam legalább az OTP Direkt-embe belépni, ha már a mobilbank nem működik rendesen, de még a QR-kód olvasó sem működött, sőt elvileg volt lehetőség arra, hogy helyette SMS-kódot küldjenek, hogy be tudjak lépni, de azt se küldték el. Ez így nem mehet tovább, mert mi van ha valami nagyon fontos utalásom lenne és nem tudnám használni a mobil se az internet bankomat. Melyik bankot ajánlanátok aki független a Fidesztől? Tudom nem értitek az összefüggést, de csak a kérdésre válaszoljatok. Köszönöm

nov. 10. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Van baj... 😂
nov. 10. 18:17
 2/7 nb2019 ***** válasza:
63%

Nagyon sok bank van, ami független a Fidesz-köröktől. Kb. az összes külföldi anyabankkal rendelkező. Ajánlani nem szeretnék, mert függ a használati szokásoktól, igényektől, de van sok összehasonlító oldal, amivel tudsz az igényeid szerint kalkulálni, és az alapján kiválasztani azt a bankot ami szimpatikus.

Én a helyedben (ha amúgy más okból nem akarnék váltani) első körben azt ellenőrizném, nem régi-e az app-verzió, illetve a telefon rendszere. Esetleg megpróbálnám újratelepíteni az appot.

nov. 10. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nálad lesz technikai probléma, nálam minden simán szokott működni, semmi köze a fideszhez. Telepítsd újra az egészet, a telefonszámot meg egyeztesd velük.
nov. 10. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Akinek OTP folyószámlája van az meg is érdemli. Mint ha csak nagymamámmal beszélnék. A bank az az OTP.

Csak szólók hogy 30 éve volt a rendszerváltás. Azóta más bankok is léteznek.

nov. 10. 18:33
 5/7 nb2019 ***** válasza:
69%
Kedves 4-es: Képzeld, tudom hogy léteznek. Ha majd találok olyat, amelyik jobban megfelel az igényeimnek, akkor váltok. Egyelőre mind a szolgáltatásokkal, mind a költségekkel elégedett vagyok.
nov. 10. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

#4 Vannak, csak a többiek akkora rakás sz@rok, mint ide lacháza.

OTP-vel nekem az elmúlt 10 évben semmilyen problémám nem volt. A családban van több számla is, mindegyiknél volt fizetési probléma, leállás, stb nem is 1x, ami elég kellemetlen szituációt eredményez.

nov. 10. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Nálam mióta új telefonom van - kb 2 hónapja - szinte hetente kétszer is adódik probléma. Ez egy 323 ezer Ft-os telefon. Kérte az OTP a telefon rendszer adatait, elküldtem nekik, de azóta már kétszer is újra kellett az app-ot telepíteni a telefonra. Ma meg nem tudtam utalni, de még a OTP direkt-be se tudtam sehogyse belépni számítógépen.
nov. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!