Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Felhasználható e hiteligénylés...

Felhasználható e hiteligényléshez olyan számlakivonat, amin technikai okok miatt nem szerepel a keresetem - viszont a hitelintézet az utolsó 3 havit kéri?

Figyelt kérdés

Sztori: vennék fel hirtelen egy kisebb személyi kölcsönt. Ahol tervezem, ott van/volt már hitelem, online az igénylés, max 72 óra, és mindenki happy. Ezt eddig (is) meg tudtam igényelni utolsó 3 havi bankszámlakivonattal (a hitelintézet NEM a számlavezető bankom, egész egyszerűen azért, mert náluk jobbak a kondíciók, ellenben a számlám meg verhetetlen, munkaadói csomag, gyakorlatilag minden nullás, csak az éves kártyadíjam van...).

Probléma a következő: munkáltatóit azért nem kérek, mert: 1. a banknak elég utolsó 3 havi elektronikusan feltöltött és hitelesített bankszámlakivonat 2. baromi macerás az én cégemben, plusz időigényes, ebbe ne menjünk bele. Viszont a bank okkal elvárja, hogy a kereset világosan legyen rajt jóváírásként.... Most először életemben úgy jártam, hogy NINCS RAJT A KERESETEM. Ennek oka pedig az, hogy a cégem úgy fizet, hogy szerződés szerint minden hó legkésőbb 10. napjáig, de általában minden hónap 4. munkanapján van a pénz a számlán. Na most a számlavezető bankom általában 5-6 -a körül generál bankszámla kivonatot, így aztán épp tegnap készült egy kivonat, az esedékes fizum viszont ma, az az 7-én ment a számlára. IGEN ÁM, de előző hónapban meg 4-én fizettek már, és így az meg az előző havi kivonatra került!!!! Az az előtti fizum megint az előző kivonaton van, és így tovább.....

Ez azt jelenti, hogy az utolsó havi kivonaton nincs jóváírásom! Ilyenkor mi van?

Csuka fogta rókának érzem a szitut, mivel ha az utolsó havi számlakivonatot nem nyújtom be, hanem az előtte lévő hármat, akkor bemondhatják, hogy trükközök... DE: ha kérek munkáltatóit azzal sem vagyok kisegítve, mivel mellé mindenképp kérnek utolsó 3 havi kivonatot, és nem tudják ellenőrizni a jóváírásokat!

Kérdésem tehát: mit lehet tenni???

ma 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Csatoljál fel egy hónappal több bankszamla kivonatot. Tehát az utolsó négyet. Ebből nem hiszem hogy gond lenne.
ma 21:25
 2/3 anonim válasza:
tl;dr
ma 21:48
 3/3 krwkco ***** válasza:
62%

Amit 1-es írt,

Plusz még kinyomtathatsz egy számlaforgalmat is, amin rajta van az utolsó kereseted. Nehogy már a bíráló azt higgye, hogy elvesztetted a munkádat.

ma 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!