Hol/hogyan tudom jelenteni a csokkal valo vissza elest?
A CSOK-nál nincs számlázás, a bank közvetlen az eladónak utalja. Nem értem milyen számlával trükközhettek volna a CSOK-hoz.
Aztán meg, a bank azután utal az eladónak, miután felmérte, hogy megfelel-e az állam által támasztott feltételeknek az ingatlan. Tehát "lakhatatlan" házra nem lehet felvenni...
Vagy kamu a kérdésed, vagy teljesen fogalmatlan vagy a témához, úgy meg nehéz másnak "bukást" okozni...
Ohh van számlázás, 2 vállalkozás kell akik ki állítjàk a számlát hogy felújítást megcsinálták, és már lehet is vinni.
A felmérés pedig annyibol állt hogy elmentek hogy hány négyzetméter kik vannak bejelentve és helló.
Az hogy a házon csak tetőszerkezet van de pala nincs vagy hogy homok van padló helyett a helyiségekben mellé omlik a fal az már mellékes volt.
Értem én amit mondassz, te a hivatalos dolgokat látod én azt ahogy bankokat átverve zsebelik be a milliókat, mivel közeli ismerősről van szó minden lépésüket tudom és nehéz belekötni de megoldható csak nemtudom hova forduljak egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!