Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol/hogyan tudom jelenteni a...

Hol/hogyan tudom jelenteni a csokkal valo vissza elest?

Figyelt kérdés
Fontos! Nem erdekel spicliseg es a tobbi…kiforgattak a fel eletembol, annyim had legyen hogy ok is bukjanak valamivel ha mar en mindenemet majdnem elbuktam…Haz ami lakhatatlan allapotban van, hamis szamlazassal vettek fel a csokot. Nem elnek ott, nem ujitjak fol szimplan beforgattak a penzt tovabbi kamu szamlazasokba.
nov. 7. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

A CSOK-nál nincs számlázás, a bank közvetlen az eladónak utalja. Nem értem milyen számlával trükközhettek volna a CSOK-hoz.

Aztán meg, a bank azután utal az eladónak, miután felmérte, hogy megfelel-e az állam által támasztott feltételeknek az ingatlan. Tehát "lakhatatlan" házra nem lehet felvenni...

Vagy kamu a kérdésed, vagy teljesen fogalmatlan vagy a témához, úgy meg nehéz másnak "bukást" okozni...

nov. 7. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Ohh van számlázás, 2 vállalkozás kell akik ki állítjàk a számlát hogy felújítást megcsinálták, és már lehet is vinni.

A felmérés pedig annyibol állt hogy elmentek hogy hány négyzetméter kik vannak bejelentve és helló.

Az hogy a házon csak tetőszerkezet van de pala nincs vagy hogy homok van padló helyett a helyiségekben mellé omlik a fal az már mellékes volt.

Értem én amit mondassz, te a hivatalos dolgokat látod én azt ahogy bankokat átverve zsebelik be a milliókat, mivel közeli ismerősről van szó minden lépésüket tudom és nehéz belekötni de megoldható csak nemtudom hova forduljak egyenlőre.

nov. 7. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ebbe belebuknak a banki ellenőrzés során, nem kell külön jelenteni sehol
nov. 7. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:
De mar meg volt minden, 2 honap eltelt.
nov. 7. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Kormányhivatalnál lehet bejelentést tenni.
nov. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!