Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP deviza számláról hogyan...

OTP deviza számláról hogyan lehet utalni?

Figyelt kérdés
Még sosem utaltam a deviza számlámról. A magyar számlámra szeretném átutalni (az is OTPs), szóval át szeretném váltani devizáról forintra. Teljesen úgy működik, mint egy sima utalás vagy vannak benne extra lépések?
nov. 6. 06:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy tudsz utalni, csak jóval drágább. Legalább 800 forint lesz az utalás.
nov. 6. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy is annyi. Én ilyen 2 euró alatti összegért utaltam 200 ezer ft körüli eurót. Mobil alkalmazásban az utalások menüpontban van olyan hogy deviza utalás, ott kiválasztod a többi egyértelmű. Gépen nem tudom, onnan nem utaltam csak mobilról.
nov. 6. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Ez milyen díjcsomag? Mert a devizaszámla hirdetményben mindenhol több az utalás. Hidd el, ha olcsóbb módszer lenne, én is úgy utalnék a számláim között.
nov. 6. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Smart csomagban vagyok és ahhoz lehet smart devizaszámlát nyitni
nov. 6. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja igen. Én is Smart csomagra akartam volna váltani, de ez valami spéci cucc és mondta az ügyintéző, hogy akkor a jelenlegi kártyákat tiltani kell és újat fognak küldeni, meg az új Smart csomaghoz nem használható a régi OTP Direkt netbank, márpedig az újból egy csomó funkció hiányzik, többek között a devizakártya napi limitet nem lehet állítani. Nem fogok minden ilyen alkalommal bemenni a bankba.

Úgyhogy maradtam a net csomagban.

nov. 7. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:

" az új Smart csomaghoz nem használható a régi OTP Direkt"

De használható, nekem is van hozzá régi direktbank meg új netbank egyaránt. Deviza kártya limitet is lehet már a mobil alkalmazásban módosítani.

nov. 8. 02:03
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Mutasd már meg hogy, mert a legfrissebb app van a telefonomon, de a devizakártyánál annyit ír, hogy "Ehhez a kártyához tartozó limitek csak személyesen, bankfiókban módosíthatók." - ami persze nem igaz, mert a régi Direkt netbankban lehet. Viszont sem az új netbankban, sem a mobilappban nem. A forintkártyát igen, a devizakártyát nem.
nov. 8. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!