Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolutra pénzutalás devizaszá...

Revolutra pénzutalás devizaszámláról mennyi idő?

Figyelt kérdés

Hello, az lenne a kérdésem, hogy ha van az OTP banknál egy devizaszámlám, akkor ha onnan utalok Revolut számlára, akkor mennyi idő alatt megy át az utalás?

Akartam Revolut számlát nyitni, hogy tudjak online fizetni (mivel az OTP-s forint számlám/kártyám erre alkalmatlan), és nyilván szembesültem azzal a problémával, hogy így a Revolut számlámat sem tudom feltölteni bankkártyával.

Ezért jött ez alternatív devizaszámláról utalás ötlet.

De ha egyéb tippje lenne valakinek, azt is megköszönném, lényeg, hogy örülnék neki, ha nem lenne 4-5 munkanap, mire átérne az összeg. A tranzakció költsége kevésbé érdekel, de azért az sem teljesen lényegtelen.

tegnap 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"De ha valaki tudja, ezt hogy lehet kiküszöbölni, az is tök jó lenne, de szerintem tényleg a számlámmal van valami baj."

Van millió egy OTP ügyfél aki gond nélkül használja az otp szolgáltatásait online fizetésre. Szóval nem a szolgátatással van a baj hanem nálad.

Netbankon nincs kikapcsolva az online fizetés lehetősége vagy túl alacsoynra állítva a napi engedélyezett vásárlási keret?

tegnap 13:45
 12/12 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldani! :)

Ha netán más is nézné a kérdést hasonló problémával, és tanulna belőle, az volt a gond, hogy nem volt beállítva a telekód az OTP-nél (pedig én emlékszem rá, hogy egyszer személyesen náluk már beállítottam, szóval nem tudom, hogy felejtette el), meg a limitet is beállítottam, mert ott semmi nem volt beállítva. Pontosan nem tudom, a kettő közül melyik volt a megoldás, de a lényeg, hogy így már fel tudtam tölteni kártyáról a Revolutot, s nem kellett utalni.

Ja és még annyi, hogy nekem ezt csak a webes verzión keresztül sikerült megoldani, mobilbankon nem volt ilyen opció, pedig egy netes segédlet szerint lennie kellett volna.

tegnap 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!