Egy meglévő gyerekre lehet e felvenni barmilyen csokot vagy csokpluszt?
#10-es, persze de nem minimálbérre meg putrisoknak ahogy állítottad.
Ha 70M a ház és kap rá 10M támogatást, akkor kell még 60M amihez kell a jövedelem.
Én elismerem, hogy kéros volt ez a támogatási forma, de az f..ság, hogy a csórókat hozza hátrányba mert gyártják a kölyköket. Azok támogatás nélkül is gyártják és nem is kapnak semmit.
“Mi is egy csalad vagyunj ugyanugy szuksegunk van lakasra ahogy a 2-3 gyerekes csaladoknak.”
Miből gondolod, hogy a gyerek nélkülieknak nincs szüksége lakásra? Vagy akiknek már felnőtt gyerekeik vannak?
En nem mondtam , hogy nincs szukseguk? Ki mondta????
En csak annyit irtam, hogy igazsagtalan, hogy maskepp tamogatjak a tobb gyerekes csaladokat, mint az egy gyerekes csaladokat… de nyilvan mindenkinek kellene segitseget nyujtani nem csak azoknak akik 3 gyereket megszulnek aztan lehet el is valnak..
"igen van 45 millionk de sajnos ezert nem tudunk debrecenben venni kb semmit csak egy lelakott panelt amit nem szeretnenk."
Na ne viccelj! Nekem pl egy szépen felújított 55nm-es panellakásom van Debrecenben. Jó esetben olyan 38 millióért lehetne eladni és szerintem egy gyerekkel simán el lehet lenni egy felújított panelben, pláne, hogy a rezsi olcsó és közel van minden.
45-ből már elég jó lakást kapsz, de ha felveszel még 10 millió hitelt, akkor újépítésűt is vehetsz és lesz vagy 75 ezer a havi törlesztő, ami nem sok.
45 millioert nem kapsz jó lakást, hidd el atneztunk rengeteg hirdetest. Bár a jó az relativ.Kinek mi a jó.
Panelt nem szeretnénk. Ezert lenne szuksegunk meg 10millio ft ra, mert inkabb egy tarsashazi lakast szeretnénk. De igen ha nincs mas lehetoseg felveszunk sima lakashitelt.
Akkor az igényeiteknek megfelelő hitel kell, nincs más. Egyébként nem értem, teljesen jól felújított tégla és csúsztatott zsalus lakások vannak pl. a Dobozi környékén, amik bőven beleférnek a 45 millióba.
Pl [link]
Egyébként meg 10 millió hitelnek a 75 ezres törlesztője ha földhöz vág, akkor nektek még nagyon várni kellene a lakásvásárlással, amíg lesz félretehető tartalékotok minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!