Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szükségem lenne 5 millió...

Szükségem lenne 5 millió forintra, amit február végén teljes egészében vissza tudnék fizetni. Van ilyen hitel? Ha igen, akkor hol és mi a neve?

Figyelt kérdés
okt. 24. 10:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Provident, Cofidis. Persze nem annyit fogsz visszafizetni amennyit felvettél, jóval többet. A bankok csak hosszabb futamidőre adnak ennyi pénzt, persze lehet végtörleszteni, de akkor ott vagy mint a Cofidis. De azt megcsinálhatod, hogy nyitsz egy alszámlát, amint megvan a pénz oda átvezeted, beállítod hogy onnan törlesszen és el is lehet felejteni, az az összeg és a hitel se létezik már a fejedben, a bank meg szépen vonogatja a futamidő alatt.
okt. 24. 11:23
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

"Nem. Köszi a segítséget! Légyen szép napod!"

Neked is, bár szórakozni máshol is lehet.:)

okt. 24. 11:27
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
A személyi kölcsön szóra keress rá, de szerintem 1 évnél rövidebb futamidőre azt sem találsz. 10 százalék felett lesz a THM.
okt. 24. 11:30
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem szórakozni jöttem..., szerinted a válaszaiddal kisegítettél?
okt. 24. 11:30
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Kisegítettelek csak neked nem felelt meg az amit írtam. Akkor nem tudom mégis mit vársz. Majd jön valaki aki itt ad kölcsön neked 5 milliót?
okt. 24. 11:33
 16/25 A kérdező kommentje:

Aha, pont erre gondoltam..

De pl. a 13 tudott normális válasz adni, nem?

okt. 24. 11:37
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

"de szerintem 1 évnél rövidebb futamidőre azt sem találsz."

Nem gond, elő lehet törleszteni.

okt. 24. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
Ha február végén vissza tudnád adni, akkor az eladóval kell megbeszélni, hogy február végén fizeted ki a teljes vételárat, addig meg kap annyi előleget amennyid van. Máris nem kell hitel.
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Ha van ingatlan, akkor szabad felhasználású jelzáloghitel is megfelelő lehet.
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Ja, az ő válaszával sokra mész, gondolom magadtól nem gondoltál rá.:)
okt. 24. 11:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!