Csokot csak jobb fizetés esetén lehet felvenni?
Figyelt kérdés
Aki jártas a témában kérem írjon. Vannak ismerőseim, akik tervezik felvenni a csok pluszt, és vannak olyanok is akiket elutasított már több bank. Minden feltételnek megfelelnek, csak a fizetésük nem elég jó.
A házaspárnak tehát két főnek együtt minimum mennyit kell keresnie, hogy adjanak?
okt. 20. 19:28
11/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy valakinek az a legfontosabb, hogy metró épüljön.
12/13 anonim válasza:
#11: Csak kiemeltem egyvalamit, ami nekünk most probléma, mert ha a felvert ingatlanárak miatt kintebb veszünk lakást Budapesten, akkor kb másfél óra lesz bejutni a munkahelyünkre és a gyereket, hogy óvodába kell vinni, még nincs beleszámolva. Mondhatod, hogy váltsunk munkahelyet, de feleségem olyan területen dolgozik, ahol nagyjából a város egy részén tömörül az összes cég, ahol meg az ingatlan már totál megfizethetetlen... de ha ettől boldogabb vagyok, akkor sorolhatom még mi mindenben szenved az ország hiányt, az oktatás az óvodán tapasztaljuk, hogy duplanulla, az ovónők kivannak idegileg, a fizetés nagyon alacsony, mindenki azon gondolkozik, hogy elhagyja a pályát, új belépő óvónő nincs. Akik meg felettünk már iskolába járatják a gyereket, ugyanez hatványozódik. Az egészségügyet azért nem hoztam ide, mert hála az égnek,nem járunk orvoshoz, én 20 éve se voltam, de feleségem amikor terhes volt, mindenre magánba mentünk, elég kemény pénzért... a végén kellett kötelezően az államira bejelentkezni, amúgy nem szülhetsz államiban, mindenhol belénk rúgtak... nagyon szuper.
13/13 anonim válasza:
Óvónők, tanárok is már túl vannak fizetve. Ápolónők szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!