Egy bank hogy küldhet ki úgy egy bankkártyát, ha nem írtam alá semmit?
Múltkor ügyet intéztem a bankba és mondtam hogy vállalkozásba kezdtem. Ajánlottak vállalkozói számlát. Bele is mentem, mondták hogy majd szólnak, hogy mikor menjek be a papírokat alá írni 1-2 nap! Eltelt 1,5 hét és eközben az ügyintező össze vissza ígérgetett, hazudott telefonba, hogy intézi, hívni fog stb. De semmi nem történt. Így mivel sürgős volt, nyitottam egy másik banknál ilyen vállalkozói számlát, és rögtön írtam is neki emailt hogy már tárgytalan, nem tartok rá igen, mert csak ígérget hazudozik. Azért majdnem 2 hetet várni egy banknál...
Erre pofátlan módon másnap felhívott mintha mi se történt volna. És behazudta hogy ő nem kapta meg az emailt.. Mondtam hogy akkor újra elküldöm és rá tettem a telefont.
Erre most mentem le a postaládához. Nézem, kiküldték a bankkártyát. Ezt mégis hogy? Semmit a világon én alá nem írtam! Ezt hogy tehetik így meg? Adjam le a bankba vagy mit tegyek? Egyébként hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták nekik erre nincs rálátásuk.
Vagy ez normális dolog hogy aláírás nélkül így mindent előre elküldhetnek?
Rá lehet fogni, hogy szóbeli megállapodás történt, hiszen beszéltétek is meg minden.
A bankkártya meg nem 1-2 nap alatt készül el és kerül el hozzád. Az bizony már úton vagy gyártás alatt volt, mikor írtad a levelet és szóltál neki.
6 miről beszélsz? Személyesen voltam bent.
Igen ügyfelünk
vagyok, ott a folyószámlám. De nem amiatt mentem be hogy vállalkozói számlát nyissak. Csak jó feltételeket mondott.
Érdekes mikor az adószámomat kellett küldenem azt egyből megkapta.
Mindegy már megoldódni látszik, felhívtam az ügyfélszolgálatot és sikerült normális ügyintezővel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!