Cjspiler kérdése:
Csok+ és Babavárót szeretném igénybe venni. De volt banki tartozásom.?
Figyelt kérdés
Anyagilag szarul álltam, eléggé felelőtlen voltam hogy személyi kölcsönt vegyek fel. Több alkalommal is kértem khr-t, Magrent státuszba vagyok 1 összegben fizettem ki a tartozást, tavaly áprilisban asszem. A Bank erről kért 1 igazolást az OTP faktoringtol és fel kelett mutatnom, mert valami belső tiltó listán vagyok. Ha ez a folyamat végig megy, alkalmas vagyok hitelre? Jelenleg 1 hitelügyintéző segít ezekben, és ő azt mondja hogy igen, de lehet már valaki járt így, köszönöm a válaszokat.okt. 16. 13:55
1/5 anonim válasza:
Nyakig úszol az adósságban, gondolom nem is keresel jól. Mire akarsz így gyereket vállalni?!
2/5 anonim válasza:
Ez a mostani nagyobb felelőtlenségnek hangzik, mint a korábbi személyi hitel felvételed.
3/5 A kérdező kommentje:
Anonim te 1 szánalmas ember vagy, remélem nem szaporodtál vagy nem is fogsz, Birka! írtam hogy ki fizettem a hitelem te idióta barom állat, ha nem tudsz olvasni ne írj semmit
okt. 16. 17:34
4/5 anonim válasza:
Nyilván bárki kerülhet anyagilag rossz helyzetbe. De úgy hangzott a kérdés, hogy még nincs jelenleg sinen a hiteltörténeted, mégis újabb hitelt akarsz.
Babaváró és CSOK nagy teher és felelősség. Eleve két ember kell hozzá és manapság ahhoz, hogy EGY gyereket biztonsággal be lehessen vállalni, alsó hangon nettó 650 ezres kereset kell a két szülő részéről, különben csak napról-napra kínlódás lesz belőle.
5/5 anonim válasza:
Ha tavaly áprilisban ki lett fizetve a teljes tartozás, tehát MAGREN státuszba kerültél, akkor jelenleg már nem vagy negatív KHR listán, mert ilyenkor csak 1 év a passzív KHR státusz, de ettől még az OTP-ben lehetsz belső tiltó listán, ha korábban a náluk felvett hitelekkel csúsztál meg. Nem csak az OTP létezik, ha ott elakadtok a babaváróval és a CSOK plusszal, érdemes más banknál próbálkozni, illetve már eleve szerencsésebb lett volna más bankhoz fordulni az új igényléssel. Ha kéred, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!