REsX kérdése:
Kinek mennyi idő volt az MBH-nál a folyószámlahitel elbírálás?
Figyelt kérdés
Már hétfői napon aláírtam minden papírt, meg volt az igénylés de még sehol semmi. Kiváncsi vagyok kinek mennyi nap volt mire megérkezett/befejeződőttokt. 15. 19:45
1/3 Meton válasza:
Szerintem felejtsd el, az már megbukott. Általában egy óra kell, ennyi idő alatt elbírálják, aztán elvileg közlik is az eredményt. De ha nem csúcsidőben mész, akkor percek alatt elbírálják.
2/3 A kérdező kommentje:
A banknál azt mondták akár hetekbe is telhet
okt. 20. 20:03
3/3 Meton válasza:
Én az OTP-nél vagyok, de nem hinném, hogy az MBH ennyire más lenne. Mondjuk nem tudom, miért kell folyószámlahitel, mert ez az OTP-nél is macerás, de azért egy órán belül válaszolnak. A személyi hitel sokkal egyszerűbb, de persze minden azon múlik, mire kell a pénz, hogy akarod elkölteni. A folyószámla hitel ritkán kell, mondjuk amikor túlköltesz. Esetleg egy hitelkártya akár jobb is lehet, bár én a szimpla folyószámlahitelt jobban preferálom. Személyi hitel meg 12 millióig igényelhető, akár mobilon is, pár perc az egész. A kamata sokkal kedvezőbb, de alapvetően másképp működik. Az a kérdés, hogy mire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!