Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek mennyi idő volt az...

REsX kérdése:

Kinek mennyi idő volt az MBH-nál a folyószámlahitel elbírálás?

Figyelt kérdés
Már hétfői napon aláírtam minden papírt, meg volt az igénylés de még sehol semmi. Kiváncsi vagyok kinek mennyi nap volt mire megérkezett/befejeződőtt

okt. 15. 19:45
 1/3 Meton ***** válasza:
Szerintem felejtsd el, az már megbukott. Általában egy óra kell, ennyi idő alatt elbírálják, aztán elvileg közlik is az eredményt. De ha nem csúcsidőben mész, akkor percek alatt elbírálják.
okt. 20. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
A banknál azt mondták akár hetekbe is telhet
okt. 20. 20:03
 3/3 Meton ***** válasza:
Én az OTP-nél vagyok, de nem hinném, hogy az MBH ennyire más lenne. Mondjuk nem tudom, miért kell folyószámlahitel, mert ez az OTP-nél is macerás, de azért egy órán belül válaszolnak. A személyi hitel sokkal egyszerűbb, de persze minden azon múlik, mire kell a pénz, hogy akarod elkölteni. A folyószámla hitel ritkán kell, mondjuk amikor túlköltesz. Esetleg egy hitelkártya akár jobb is lehet, bár én a szimpla folyószámlahitelt jobban preferálom. Személyi hitel meg 12 millióig igényelhető, akár mobilon is, pár perc az egész. A kamata sokkal kedvezőbb, de alapvetően másképp működik. Az a kérdés, hogy mire van szükséged.
okt. 22. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!