Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Váratlan kiadás miatt nemtudom...

Váratlan kiadás miatt nemtudom fizetni e-honapban a hitel törlesztést, kövi honapba tudnám pótolni, dupnál fizetni. Ebből lehet bármi problémám?

Figyelt kérdés
Minden hónap 10.én vonják a személyi kölcsöneim, sajnos váratlan kiadás miatt, e honapba nem tudom befizetni, következő honapba duplán tudom potolni a késedelmet, kell jeleznem a banknak ez ügyben? mivan ha nem jelzek, lehet ebből bármi problémám? vagy automatikusan kövi honapba vonják duplán? valaki volt már így?

okt. 10. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Addig a késedelmi kamat terhelődik rá.
okt. 10. 07:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Azon kivül más probléma nem lehet belőle? 1 honap kimaradás csak. Banktol keresni fognak?
okt. 10. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Bank függő, de valószínűleg keresni fognak.
okt. 10. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Keresni fognak, elmondod, lesz kesedelmi kamat de semmi extra nem lesz ha utanaki kifizeted a hatralekot. Nekem pl automatikusan levonnak.

1 havi elmaradas miatt nem mondjak meg fel a szerzodest.

okt. 10. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Romlani fog a hitelminősítésed is, ami befolyásolja a jövőbeli hitelfelvételeket.
okt. 10. 08:56
 6/8 nb2019 ***** válasza:
100%
Ha másért nem is, amiatt mindenképp egyeztetnék a bankkal, hogy a következő hónapban 2-t vonjanak le, és így helyreálljon a rend. Mert ha csak 1 havit terhelnek, akkor a kimaradt hónapot görgeted magad előtt, és így folyamatosan 1 hónap hátralékban vagy, amire felszámolhatják a késedelmi kamatot.
okt. 10. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Normalis banknal ilyen nem fordul elo, pl az otpnel. Nekem volt ilyen mint a kerdozenel.

Aztan amikor erkezett ra penz, akkor hatralekkent levontak azonnal az elmaradtad es mivel pont aktualis volt az uj is, ezert azt is. Tehat semmit nem görgettem magam elott.

Pont ezert, amig megy munkaber a szamlamra, soha nem tudok egy havinal tobbel elmaradni mert a beerkezeskor az elozo hatralekot kis kamattal egyutt azonnal levonjak.

Ahogy pl ha van ilyen hatralekom, es befizetekn a szamlamra automatanal, akkor az osszeg meg sem jelenik, hanem azonnal levonjak reszleges torlesztesnek.

okt. 10. 20:32
 8/8 nb2019 ***** válasza:
100%
Lehet igazad van 7-es. Én magamból indultam ki, lehet túlzottan is óvatos vagyok, így inkább biztosra mennék. Ja ha már biztosra menés: Most ugyan nem segít a kérdezőn, de épp az ilyen esetek miatt kell mielőbb egy legalább 2-3 havi vésztartalékot kiépíteni, így biztosan nem történik elmaradás.
okt. 10. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!