Diverzumon van ez a gránit bankos 40.000ft-os számlanyitás. Ezt tényleg megkapom ha teljesítem a feltételeket? Ha már OTP számlám van az nem gond ha egy Gránit Bankosat is nyitok? Vagy egyáltalán lehet többet egyszerre?
Elsőt nem igazán értem, kifejtenéd kérlek?
Másodiknak meg annyit, hogy anyádat egy 20asért is
Megkaptam a 40 ezremet. Igaz még kaptam 10 ezret mellé így 50 ezer ft lett a vége de ez most nem olyan lényeges mert én meghívókoddal hoztam létre a számlámat. Az igért 40 ezret és az igért 10 ezret is megkaotam.
Viszont már ez a remek ajállat egy kicsit változott. Új hónap, új ajánlat. Ahogy én ezt sz új hírdetményt olvasgattam, az jött le hogy minden marad a régi kivéve egyvalamit, hogy megkapd a 40 ezret akkor valahogy utalni kell a számlára minimum 50 ezret ha 26 év alatti, ha 26 év fölötti akkor 150 ezret kell. Meg ugye a megszokott 5 db tranzakció min. 1000 forint értékben a számlanyitás napjától 60 napon belül de ez csak a diákszámlára vonatkozik. Mindig olvasd ek a hírdetményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!