Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy tudnék legolcsóbban...

Hogy tudnék legolcsóbban pénzt felvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyereményjátékon nyertem 3 millió forintot. Ha személyesen bemegyek a bankba úgy mennyit számolnak a készpénzfelvételre? K&h-nál 1 milliónként 20 ezer ft ha jól tudom. Van más hatékonyabb módja a kp felvètelre?
szept. 1. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a számlád díjszabásában mi szerepel
szept. 1. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Atmből olcsóbb, mint a banki pénztárból.
szept. 1. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Mégis miért kell készpénzben?
szept. 1. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Legolcsóbban úgy lehet pénzt felvenni, hogy leadsz egy nyilatkozatot hogy természetes magánszemély vagy és igényled erre a bankszámlára a havi ingyenes KP felvételt, így havonta 150e forintot költség nélkül fel tudsz venni.

Maradék összegre a bankszámla típusoodhoz tartozó díjjegyzék az irányadó.

Miért muszáj felvenni? Átutalással nem fizethető?

szept. 2. 07:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Autót szeretnék vásárolni de csak kp-ben lehet fizetni az eladónál.
szept. 2. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Akár magánszemélytől, akár cégtől veszed, ha csak készpénzben hajlandó eladni a kocsit, ott biztos lehetsz benne, hogy valami gáz van. Vagy lopott a kocsi, vagy az import papírok nem stimmelnek, vagy szarrá volt törve, totálkárra véve és összekalapálva. Tutira meg fogod szívni! Én a helyedben biztos nem állnék szóba ilyenekkel!
szept. 2. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!