A most tavaszi és tavalyi őszi poszt mintájára, kinek hogy áll a FIR státusza, aktív-e már, várja-e a Diákhitelt, beiratkoztatok-e már stb.?
én hétfőn iratkoztam be délelőtt, délutánra már aktív voltam Neptunban, mára pedig már a FIR-be is felvitték az adatokat, nem tudom mi ez a gyorsaság :D
Azt hittem majd heteket kell várni.
Sziasztok!
Júniusban diplomát szereztem, diákhitelem volt. Most kezdem a következő szakot, újra kell igényelnem a diákhitelt vagy mi a teendőm? A központ még nem adott választ...
Hétfőn aktiváltam a félévet, FIRben semmi, így a Dh is adategyeztetés.
DE
Sziasztok! Én is igényeltem diákhitelt. Én is már nyilatkoztam a Neptun-ban hogy aktív lesz a félévem. A FIR-be hogyan kell feltölteni az adatokat? Vagy azt nekem kell egyáltalán?
NYE
7-es
Nem neked kell, az egyetem tölti fel a FIR-be
5-ös
Elvileg nem kell újraigényelned, ha korábban nem kérted a szüneteltetést akkor küldik majd újra automatikusan (és persze még elég Dh-s jogosultsági időd, összesen asszem 11 félév van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!