Hiteltörlesztésben van ötletetek?
Olyan kérdésem lenne hogykihez tudnék fordulni (A bankok el utasítottak) segítene nekem pénzügyileg?
Édesapámnak vettem fel hitelt pár éve,de tavaly elhunyt és így nekem kell fizetnem tovább.( Tudom hogy ez az én bajom meg stb., de Gyeden vagyok itthon és senki sem segít)
Minden pénzem el megy a hitelre és éppen hogy ki tudom fizetni a rezsit.
Ne utálkozzatok,csak olyan írjon aki tud segíteni.
Hitelre hitelt felvenni még jobban vissza fog húzni. A "jó" szolgáltatók ezek szerint eleve nem is adnak neked, a "rosszak" pedig olyan feltételekkel, hogy még azt is nyögni fogod (kb. olyan dimenziókban, hogy a Providentnél 100 ezer forint után 222 ezret kell visszafizetni, 1 millió után is 1,8 milliót).
Ha milliókkal tartozol, még az ismerősök sem tudnak eléggé kisegíteni, és a tartozás ugyanúgy megmarad, legfeljebb nem kamatozik.
Ha a "senki nem segít" alatt azt is érted, hogy teljesen egyedül vagy, akkor a következő nem kellemes lehetőségek lennének még: találni valakit aki (önzetlenül) támogat, mert szeret és segíteni akar; olcsóbb lakásba költözni, és Onlyfans.
Köszönöm a válaszokat. 1/4 sajnos ebben az esetben igen egyedül vagyok. Próbaltam meg oldani hát nem sikerült de nem adom fel valahogy majd csak sikerül meg oldanom
3/4 hát igen az öröklés jó lenne, igaz most örököltem egy házat ami alig ér valamit,az édesanyám él benne,és 2 örökös követeli a részét így ezt az ötletet is el kellett vetnem.
Most látom hogy arra nem válaszoltam. Próbáltam azt is hogy lehet-e,de azt mondták hogy akkor szerződésmódosítás,és hogy akkor be tesznek a negatív khr listára .
Azt viszont nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!