Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ilyen jövedelemre szerintetek...

Ilyen jövedelemre szerintetek adnak ennyi hitelt?

Figyelt kérdés
450 nettóra szerintetek ad az MBH 5 milliót személyi kölcsönbe?

aug. 5. 15:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem bánom, kapja meg. De utána ne az én adómból mentsék meg, mikor bedől a hitele, amit erőn felül vállalt!
aug. 7. 10:19
 22/23 anonim ***** válasza:

Olvasva itt a kérdezőt én tényleg nem értem, egyes embereknek annyira elrugaszkodott elképzelései vannak, mintha életében nem járt volna bankban és fogalma se lenne, hogyan mennek bizonyos pénzügyi dolgok. Egyrészt a feltételek adva vannak, de a bank saját jogán bármikor eltérhet ettől. A mai gazdasági helyzetben meg a bank kétszer megnézi kinek milyen feltételekkel ad ki hitelt.

Nem nagyzolásból, hanem segítségként írom, aztán gondold végig: Nemrég vettünk fel autóhitelt, igaz nem személyi kölcsön, de hitel, ráadásul sokkal kedvezőbb kamatfeltétellel. Az autót ki tudtuk volna fizetni, de lízingre persze olcsóbban, kedvezménnyel adta a szalon, hogy még a hitellel is olcsóbb, mintha elvisszük készpénzre. Én nettó 1.2 milliót keresek, a párom se keres rosszul, de ő GYED-en van, végülis a rendes fizetését kapja még, igaz utána kevesebbet majd. Viszont őt beírták keresőképtelennek és csak az én fizetésem számított. Gondolnád, ekkora fizetésre a hitel sima liba. A hitelező bank elkezdett kötözködni, két hét alatt ment át a lízingkérelem, kedves voltam, de majdnem borítottam az asztalt, hogy nézzenek már a számlámra, ki is tudtuk volna a kocsit fizetni, ne szórakozzanak... de látod ez van... akkor mit fog a bank veletek csinálni ?

aug. 7. 13:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy "csak" 2.5 milliót vettünk fel a 13 milliós kocsira.
aug. 7. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!