Cetelem O%-os áruhitel?
Sziasztok, nezelodtem a neten es elem dobott egy 0%os aruhitel akciot. Nem szoktam igy vasarolni, inkabb gyujtogetek es megveszem de regota szemezek egy termekkel ami jo volna ha lenne de nem fontos. Ha a 20 honapos 0%os aruhitellel vasarolnam meg mindossze 3 ezer ft a torleszto. Nekem ez szimpatikus.
Ez cetelem aruhitel es online van.
Hogyan mukodik? Nincs cetelem kartyam ha meginyelek egyet es semmi masra nem hasznalom csak a fent emlitett aruhitelre van barmi mas koltsege? Ha ezt hamarabb kifizetem nint 20 honap es a kartya “aktiv” marad, van egyeb dija?
Egyeb tapasztalat tanacs ezzel kapcsolatban?
Koszonom
0% THM áruhitelt mindenképp ki kell használni.
Hülyeség egyben kifizetni ugyanazt a vételárat, amit halasztva is ki lehet fizetni. És ez nem azon múlik hogy egyébként kinek mekkora jövedelme vagy vagyona van, hanem mindentől függetlenül a racionális választás a ‘C’ összegű pénzkifizetés minél későbbre halasztása a pénz időértéke miatt.
Koszi a normalis valaszokat.
#3-as es ha epp nem “hasznalod” a kartyat akkor van barmi dija? Nem vasarolsz vele, nincs rajta kifizetetlen aruhitel. Ha 20 honapos az aruhitel lehet gondnelkul elotorleszteni is? ( 0%-osnal)
Ha igenylek online ilyen kartyat, munkaltatoi igazolas kell? Vagy eleg a netbankombol kifotozni az utolso 4 havi ber utalast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!