Hogy lehet az hogy megszüntettem egy folyószámlát es azóta zaklat a bank?
Pl olyan sms-eket írnak hogy frissítsem az online banki adataim, vagy telefon hívtak gondolom marketing lenne csak mivel nem akartam a személyes adatokkal magam telefonba beazonositani igy sértetten letette.
És kozben meg van szüntetve a számlám közük se lenne hozzám!
"olyan sms-eket írnak hogy frissítsem az online banki adataim"
frissítés = töröltesd az adataid
A hívótelszám az valoban a banké, marketing.
Volt az a hosszu szöveg az ügyfelestől előtte hogy a hívás rögzítésre kerül bla bla bla irtó hosszú volt semmit nem jegyeztem meg..
Mondta hogy semmiféle banki pin kódot ilyeneket nem kér, és az adataimat félig ő mondja félig én, na itt szóltam hogy inkább felkeresem az ügyfélzolgálatot, erre mondott valamit (nem is figyeltem), aztán elköszöntünk letettük.
Ja mégsem. Most nézem a hozzászólásokat. Az csalás.
Akkor talán az üzenet is az.
Aha, elolvastam én is.
Valami nagy zűr van ennek a banknak a biztonsági rendszerével, rengeteg és tömeges károkozás zajlik ott!
Otthagyták már, akik szívtak vele.
Pl. a Futyi nevű vlogger is.
Terasztető mester nevű vlogger pereli a bankot, 12 M Ft-ja tűnt el a számláról szept. 11-én, a bank nem ismer el semmit, és nem is kártalanított.
Büntetőfeljelentés is történt és polgári per van folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!