Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babavárót szeretnénk igénybe...

Babavárót szeretnénk igénybe venni, és azt nem ertem hogy mi számit megfelelő tb jogviszonynak..? tudom hülye kérdes de bezavart a bankos

Figyelt kérdés

Azt mondta 3 év biztositott tb jogviszony kell, kivancsi voltam hogy azaz hogy magyarorszagon bejelentett munka 3 eve?! es azt mondta nem, nem a munka a lenyeg hanem a biztositott tb jogviszony

es azt nem ertem most akkor amig en regisztralva voltam kb 2 honapig munkanelkuliben amikor haza koltoztunk kulfodrol az is tb jogviszonynak szamit?

júl. 18. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Az is TB jogviszony igen.

Itt tudod lekérdezni: [link] (Ügyfélkapuval)

júl. 18. 12:42
 2/7 A kérdező kommentje:

*****MEGYEI KORMÁNYHIVATAL 20210724 20211130 igy van irva ott

és ez évben én màr 9.hóban elkezdtem dolgozni

júl. 18. 13:18
 3/7 A kérdező kommentje:
amugy erre neten nincsvalami at futtatasi lehetoseg amin az adataim megadva kikalkulaljak hogy jogosult vagyok-e? nem akarom magam hulyenek nezetni a bankban
júl. 18. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem volt próbaidő a munkahelyen? Lehet hogy csak akkor (november 30.-án) lettél ténylegesen/szabályosan bejelentve. (3 hónapos próbaidőnél pont kijön)

Olyan oldalról nem tudok, de ha 2021.07.24 hó a legelső bejegyzés, és nem volt közben jogviszony megszakítás akkor már idén 24.-én pont megvan a 3 év.

Az nem számít, megszakításnak, ha például úgyvan hogy 2023.11.5. a vége, majd 2023.11.6-al új bejegyzés van. Nekem pl 1 éves határozott idejű szerződésem van, így minden évben új bejegyzés kerül be oda is.

júl. 18. 14:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Az első 3 hónapban külsős cég által dolgoztam ott és azután vett át a cég.

De a munkaviszonyom az ugyfelkapus akarmin irva van 2021.09.től a kulsos ceggel evvegeig es aztan pedig a ceggel

júl. 18. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja értem, valamiért ilyen furán adminisztrálták le. Szerencsére a lényegen nem változtat, hogy volt jogviszony.
júl. 18. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:))

szerintem a kulsos ceg miatt van ez a kis zavar de hat a lenyegen nem

valtoztat akkor😄

júl. 18. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!