Személyi kölcsön törlesztésének kezdete?
Figyelt kérdés
07.12-én vettem fel személyi kölcsönt, aznap utalták ki.
Akkor az első törlesztő részlet is előreláthatólag 08.12. vagy azutáni időpontban lesz esedékes, ugye?
Vagy legalábbis úgy szokott lenni, nem?
2024. júl. 13. 17:08
1/4 anonim válasza:
Egyaltalan nem biztos hogy pontosan egy honap mulva lesz esedekes. Megszoktak kerdezni mikorra tegyek a beszedes idopontjat. En az otpn szabadon valasztottam ki. Raadasul a torlesztes mindig egy honappal kesobb volt esedekes. Pl felvettem aug 11.en es okt 8 volt az elso torlesztes idopontja.
2/4 A kérdező kommentje:
Tőlem ilyet nem kérdeztek :(
De elvileg kapok majd levelet tőlük a közeljövőben, abba benne lesz a törlesztés kezdő időpontja.
Csak jó lett volna tudni kicsit előtt, hogy mennyi pénzt kell hagynom hozzá a számlámon.
2024. júl. 15. 17:14
3/4 anonim válasza:
Ha van netbankod ott ott kene lennie
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a saját bankomnál vettem fel a kölcsönt, így a netbankomban nem mutatja.
2024. júl. 16. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!