A bankok mit néznek a bankszámlakivonaton személyi hitel felvételnél?
Figyelt kérdés
Személyi hitelt szeretnék felvenni 3 millió forint összegben, és az előző 3 havi bankszámla kivonatomon kisebb, pár ezer forintos összegeket utaltam egy magánszemélynek. Ez probléma lehet hitelbírálatnál?
A havi összege ezeknek az utalásoknak tíz és húszezer forint között van, a nettó jövedelmem bőven 400 ezer felett van, és soha nem volt még csak negatív közelében sem az egyenlegem. Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy ebbe belekötnek -e.
júl. 2. 20:29
1/4 anonim válasza:
Jó eséllyel kevés lesz a számlakivonat. CIB-nél asszem 2millió felett mindig kell a munkáltatói.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt kihagytam, természetesen munkáltatói igazolást is adok be.
júl. 2. 20:35
3/4 anonim válasza:
Akkor kb senkit nem fog érdekelni a számlakivonat. Nem is szoktak kérni ilyenkor mert vagy munkáltatói vagy számlakivonat.
Amúgy az se érdekel senkit, hogy kinek utalgatsz ezt azt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
júl. 2. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!