Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Négy hónapos munkaviszonnyal...

Négy hónapos munkaviszonnyal már vehetek hitelre laptopot? Vagy csak 6 hónapossal?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, nincs szükséged laptopra, csak marhára szeretnél egyet... Egy évet kellene várnod. Ha nem bírod ki, vegyél hitelre. Igazából rohadt mindegy, hogyan veszed meg, végülis csak egy szaros laptop. A mentalitással van a baj, miszerint minden most kell és azonnal, mert szükség van rá. Szerintem lakásra is, plazmára is, kocsira is szükséged van, nem?
2010. nov. 6. 12:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Nos igen. Igazad van. Szükségem lenne lakásra is, mert nem szívesen fizetek egy idegennek az albérletért. És a laptopra is szükségem van. Mivel tv-m nincs (nem azért mert nem lehetne, hanem mert nem kell) így neten nézem/olvasom a híreket, azon játszok, ha épp nem dolgozom és kikapcsolódnék (mert uram bocsá' néha jó érzés munka után kicsit lazítani) vagy megnézek rajta egy filmet. Most is van laptopom, ne érts félre, de elég elavult darab már és nem is hibátlan. Ennek ellenére nem megy a kukába, amíg húzza, lesz használva. Meg is van már az új gazdája. És többek közt ezért olyan sürgős, mert annak a valakinek tönkrement a régi gépe és ha én úgy is újat akarok (ha nem most, akkor 1-2 hónap múlva mindenképp) akkor miért ne használhatná a mostani gépem, ahelyett hogy venne egy újat?
2010. nov. 6. 19:32
 13/17 anonim válasza:
Dobáld perselybe a pénzt, takarékoskodj! És ha már összegyűlt a laptop ára, csak akkor vedd meg!
2010. nov. 7. 04:48
 14/17 anonim válasza:
Ha 0% THM-re veszed a laptopot akkor szerintem megérné megvenni... hiszen nem fog többet befizetni mint amennyiért amúgy is megvenné
2010. nov. 7. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ha 0% THM-re veszed a laptopot akkor szerintem megérné megvenni... hiszen nem fog többet befizetni mint amennyiért amúgy is megvenné"

Feltéve, hogy a bankban ott pihen a lóvé közben. 0%THM-mel is szar a hitel, mert más pénzét költöd, tehát eladósítod magad. Ugyanakkor ne higyje senki, hogy a 0% az 0%. Benne van a kamat a termék árában...

2010. nov. 7. 12:47
 16/17 Super Pushy válasza:

Én speciel Kp.-re szoktam vásárolni.

Miért fizetnél X % kamatot?

2010. nov. 7. 19:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert kp-re nem tudom megvenni. Ugyanis egy összegben nincs annyi pénzem. És azt nem engedhetem meg magamnak, hogy az egész havi fizetésem elköltsem egy laptopra. Viszont havonta 10-15 ezret ki tudok gazdálkodni. Nem értem mi ebben a nehezen megérthető. És azt sem, hogy mi nem érthető meg abban sem, hogy nem egy év múlva kell a laptop (mert ha perselybe dobálnám kb addigra gyűlne össze vagy még tovább, mert ha valami másra is kellene hirtelen a pénz, akkor nyilván elkölteném arra, ami sürgősebb. Ha viszont hitelem van, akkor alap, hogy fizukor feladom a csekket és így azt a pénzt már nem tudom elkölteni).
2010. nov. 8. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!