Tegnap 2 órakor utaltam a neten. Mikor érkezik meg?
Figyelt kérdés
Tegnap 2 óra után utaltam a netről egy ismerősömnek. Az értéknap (?) mezőbe a tegnapi nap került. Az ismerős még nem kapta meg és tőlem se vonta le az összeget csak annyival kevesebb áll rendelkezésemre. Mikor küldi el a pénzt? Rosszul állítottam be az értéknapot? Mi az egyáltalán?2010. okt. 31. 10:45
1/8 anonim válasza:
Én is tegnap reggel utaltam, de ugy néz ki hogy hétvégén nem működik. Meg mivel ma ünnepnap van azért sem. De nem tudom hogy jól mondom-e.
2/8 anonim válasza:
Ha azonos banknál van a számla, akkor képes megérkezni hétvégén is. Ha nem, akkor majd kedd reggel várható.
3/8 anonim válasza:
Honos bankok között egyes bankoknál (pl. CIB) történő utalásnál azonnal teljesül. Egyes bankok esetén a honos utalás (tehát pl. Budapest Bankból Budapest Bankba) és az összes (bármelyik banknál indított) más bankba szóló átutalás a következő banki munkanapon indul el. Tehát kedd reggel fog elindulni és szerda-csütörtök fog megérkezni. (Ha honos bankba utaltál, akkor kedden meg is érkezik.)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem így is lesz.
2010. okt. 31. 13:45
5/8 A kérdező kommentje:
És azt nem tudjátok hol lehet megnézni a már elküldött de még meg nem kapott pénzt? Ugyanerről az utalásról van szó csak szeretném bizonyítani, hogy már elküldtem. A számlatörténetbe nincs benne. (Unicredit)
2010. okt. 31. 13:52
6/8 anonim válasza:
azonos bank esetében sincs hétvégén utalás, nem működik a giro csak munkanapokon
7/8 anonim válasza:
Mivel az összeg még nem is ment el. Nem tudod igazolni, hiszen az átutalást a banki munkanapig vissza tudod vonni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Repül a hasznos :)
2010. okt. 31. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!