Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mertek NET-en bankkártyával...

Manly kérdése:

Mertek NET-en bankkártyával fizetni ?

Figyelt kérdés
Meg kell adnom a kártya számát, email-t, nevemet, stb.Nem merem.Nem túl rizikós ?

2024. jún. 8. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
IGEN. Merek bank kártyával fizetni, online interneten. Sőt erre a célra az én bankom adott külön web (Online) Bank kártyát. Ami külön csak az online vásárlásokra van. Ilyen kártyát (Online web kártyát) szinte mindegyik bank ad ki. Aki kér. Egyébként én már 2010 óta használok rendszeresen ilyen web bank kártyát. És igen rendszeresen fizetek / vásárlok bank kártyával az interneten. Leg utóbb tegnapi (2024.06.09.) napon is vásároltam online. Sőt az internet és mobil telefon számláimat is rendszeresen bank kártyával fizetem ki.
2024. jún. 10. 08:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez jó, kicsit biztató.
2024. jún. 10. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Merek, sok éve. Nem használok semmilyen trükköt, virtuális kártyát, meg hasonlókat. Eddig semmi negatívat nem tapasztaltam.

A közüzemi számláimat is rendszeresen így fizetem. Itthoni, leinformálható webshopokban is rendszeresen fizetek így, minthogy fizessem az utánvét költségért. Nagyobb külföldi oldalakon, Aliexpress, Temu, Shein, stb-n sem volt soha ebből semmi gondom. Ilyen teljesen no-mane kis szlovák, román, kínai webshopoknál, amiről semmilyen infó nincs a neten, már valóban gyanakvóbb vagyok.

2024. jún. 11. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Aha
2024. jún. 13. 03:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Az a gondom vele, h. kéri a netpin kódot ami nincs.
2024. jún. 19. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!