Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mibe érdemes most fektetni?...

Mibe érdemes most fektetni? Milyen értékpapírokat érdemes most venni? Várom az ötleteket!

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg lehetőséged van, de elsősorban a célt kell meghatároznod saját magadnak. Milyen kockázatot vállalsz be, és milyen hosszú távban gondolkodsz!

Ezen kívül euro vagy forint alapút szeretnél.

?

2010. okt. 29. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.

De a legrosszabb, ha másoktól kérsz ajánlatot, mert a felelősséget úgyis neked kell vállalnod!

Másrészt meg ez nem olyan dolog, hogy "tippre" megy. Az ember a pénzéért megdolgozik, és azt befektetve el is veszítheti, szóval legalább minimális technikai és fundamentális elemzést tanulj meg, hogy tudj mire támaszkodni, mi alapján dönts!

Ezen kívül meg kell határoznod, pontosan mennyit vagy hajlandó kockáztatni, mekkora hozamért cserébe stb. Ajánlhatnak itt mindenfélét neked, ha másnap az a részvény elkezd zuhanni, oda a keményen megszerzett pénzed, és mást fogsz hibáztatni.

Nekem is a gazdasági válság előtt mindenki az OTP-t tanácsolta, és hülyének néztek, hogy miért nem abba fektettem! Azért nem abba fektettem, mert a technikai elemzés alapján már elért egy túlvett szintet, és be is jött egy hét múlva, mert elkezdett zuhanni az OTP!

2010. okt. 30. 02:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, forint alapún gondolkodtam, ha vennék például olajrészvényeket azzal tudnék nyerni?
2010. okt. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!