Hogyan tudom ezt beállítani?
Van a Mol-nak applikációja, amivel egyes kutaknál lehet úgy is fizetni a tankolás után, hogy nem kell bemenni a shopba, ehhez az applikációhoz kell hozzárendelni a bankkártyát. Én megpróbáltam, de nem engedte, hibaüzenetet írt ki, ezért elküldtem a hibaüzenetet a Mol ügyfélszolgálatának, és ezt a választ kaptam: "Tájékoztatjuk, hogy a csatolt hibaüzenet alapján nem erősítette meg a 0 vagy 1 forintos fizetést banki oldalról (internetbank vagy banki applikáció), ezért nem tudja rögzíteni a bankkártyáját. Ez azért szükséges, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, hogy valós bankkártya adatok kerültek megadásra."
Tehát hogyan lehet beállítani ezt a 0 vagy 1 forintos fizetést, egyáltalán mit jelent ez? Nekem egyébként OTPdirekt regisztrációm van, ott nem találtam ezzel kapcsolatban beállítási lehetőséget.
Köszönöm a választ/válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!