Provident hitel heti törlesztés?
Aki vett fel hitelt a providentnél, és hetente törleszt...Mikor kell kezdeni a törlesztést?
Ha pl. szerdai napon utalják át nekem az összeget, akkor a következő hét hétfőjén?
Vagy ha szerdán kapom a hitelt akkor következő szerdán kezdődik a törlesztés? Vagy van valamennyi tütelmi idő?
Semmikepp se vedd fel otthoni szolgaltatassal. A legnagyobb lehuzas.
Most van olyan hiteluk hogy 300kt adnak 307kt kell visszafizetni 14 het alatt. Tehat 7k kamat.
Otthoni szolgaltatassal van rajta kb 200k kamat es dij.
Semmiképp sem otthoni szolgáltatással kérném.
Igazából a fő kérdés az lett volna hogy mikor kiutalják a pénzt, utána már következő héten kell is kezdeni törleszteni vagy hogy működik ez?
Illetve hogy heti törlesztés esetén lehet-e olyat, hogy mondjuk hónap elején fizetéskor befizetek 5 heti részletet, és akkor abban az 5 hétben nem kell törleszteni?
Vagy ez olyan lenne mint az előtörlesztés, hogy hiába fizetnék be több hetit, attól még következő héten is ugyanúgy kell a következő részletet, és csak a futamidőt csökkenteném ezzel?
Jó, de én engem ez igénylés előtt érdekelne....főleg a kérdés első fele lenne a lényeg, hogy mikor kezdődik a törlesztés....a többi az csak plusz de nem lényegbe vágó.
Gondoltam csak van itt valaki aki már vett fel náluk kölcsönt és tudja hogy mikor kezdett törleszteni....de hát egyelőre senki :(
"hónap elején fizetéskor befizetek 5 heti részletet, és akkor abban az 5 hétben nem kell törleszteni?"
1 hetit befizetsz, a többit borítékba teszed,
utána minden héten tudsz a borítékból befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!