Most rollereztem Szegeden a lime vel és le vontak tőlem 2499 Ft-ot ez mért van ? És mikor kapom vissza és hova a számlámra? Most utaztam vele először plusz szerintem utoljára is. Remélem hogy nem az appra utalja vissza? És mikor kapom vissza?
Gondolom ez a 2499Ft lenne annak a díja, hogy használtad a rollert.
Ha mégsem akkor javaslom a lime ügyfélszolgálatát megkeresni.
"levontak tőlem 2499 Ft-ot"
Feltehetően az csak egy zárolás. Lehet, hogy csak hétfőn fog feloldódni vagy legrosszabb esetben néhány nap múlva.
"A Lime fix díjat számít fel a jármű feloldásáért, majd percenként számol, miközben Ön lovagol."
Hol vannak azok a lovak? Érdekelne.
Ez egy igénytelen automatikus fordítás. Az angol "ride" többféle dolgot jelent:
• lovagol • kocsin megy, autón megy • kerékpározik ... stb.
"Tudom"
Akkor miért kérdezed?
"Hogy kommunikálsz így az ügyfélszolgálattal?"
Ez is egy olyan kérdés, amire tudod a választ?
Egyébként a cég feltehetően úgy gondolja, hogy az igénytelen fordítás belefér az üzleti modelljükbe. Nem igéretet árulnak, mint egy weblap, ahonnan rendelhetsz, hanem fizikailag jelenlevő tárgyak használatát.
A célközönségük meg nem is foglalkozik a web-es információkkal, hanem letölti az applikációt a telefonjára és beizzítja a rollert. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!