Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van egy lakashitelem és egy...

Van egy lakashitelem és egy nagyobb összegű tartozás gyűlt össze. Sajnos még nem találtam munkát segítség nincs egyenlőre tehát a kérdés az lenne ha a bank atadja behajtásra mennyi idő amíg a behajto kitesz a házból?

Figyelt kérdés

Tudom mielőtt atadjak a bank próbál egyezkedni aztán majd a behajto cég is.

Persze nem is ez a cél hogy elmenj a ház de kíváncsi vagyok a legrosszabb esetre, hogy mennyi idő szokot lenni ezek után?

Tudom ha lesz munkám vagy betudok törleszteni utána akkor vissza fordítható a krh stb dolog vagy eladom én a házat előtte és kifizetem a hitelt és stb de a kérdés arra irányul ha a legrosszabb eset lenne akkor mennyi idő amíg...

máj. 10. 10:27
1 2
 11/11 krwkco ***** válasza:

"mennyi idő amíg a behajto kitesz a házból?"

Néhány hónap.

A lépések:

- a bank a közjegyzőnél aláírt szerződés alapján végrehajtás elrendelését kéri a közjegyzőtől

- a végrehajtó tájékozódik, hogy mit lehet lefoglalni

- lezajlik az árverés

- a vevő kéri, a végrehajtót, hogy intézkedjen a lakás kiürítéséről

- a végrehajtó intézkedik

Nagyságrendileg minden lépés 1 hónap.

máj. 11. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!