Miért bánnak a magyar bankok ennyire rosszul az ügyfelekkel legmagasabb díjak mellett?
A magas költségek az adók miatt vannak. Tudod, a bankadó, különadó, a moratórium, kamatstop és egyéb kormányzati beavatkozások eredménye. Persze aki pénzügyileg tudatos és körültekintő, az el tudja kerülni a magas költségek nagy részét.
A lopásoknál az ügyfél a hibás legtöbbször: sikeresen átverik, és kicsalják tőle a belépési azonosítókat vagy simán csak ráveszik arra hogy utaljon ide meg oda. Persze tudom, a kisember olyan, hogy szeretni másra hárítani a felelősséget, ő csak áldozat lehet. Ez a hozzáállás is a kormányzatok hosszú évtizedeken keresztüli munkája, amivel elérték hogy a lakosság zöme leginkább egy cselekvésképtelen csecsemőre emlékeztessen, mintsem egy felelősségteljes emberre.
A rövid válasz tehát: az államszocializmusban kinevelt renyhe, csökkentértelmű lakosságtömeg az oka ezeknek.
Engem az erdekelne, hogy melyek azok a dijak amik annyira magasak.
Tudom mindenki ingyenes szamlat akar. Azert nem realis.
Havi 2 KP felvetel van, bankkatya dij par ezer Ft evente. Kartyas fizetes neked ingyenes. Utalas sztem marhara nem draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!