Mibe érdemes most pénzt fektetni? Állampapír, arany, részvény stb. mi érné meg?
"ma 17:44"
Kihagytad hogy victory módszerrel. Szivesen.
Nem, nem hagytam ki semmit. Én vagyok az egyetlen, aki a kérdező mindhárom kérdését maradéktalanul megválaszolta.
Én ugyanis válaszolni járok ide, nem személyeskedni és trollkodni, mint te.
Nem véletlen, hogy hosszú ideje én vagyok a top1 az Üzlet és pénzügyek toplistáján. (S ezen az sem ront, hogy lepontozod az általam leírt, cáfolhatatlan tényeket.)
S még egy dolog az előzőhöz.
Én nem "véleményeket" írok, hanem azt írom le, amit csinálok 20 éve.
A tapasztalataimat.
Ha tudod nélkülözni június 15-ig, akkor 2,5 milliót adok vissza.
Ha érdekel írj privátban, tudom bizonyítani, hogy komoly és megbízható vagyok.
Addig eldöntheted mibe fektetsz 2,5 milliót.
@14
Minden vállalkozásnak vannak költségei. Bérleti díj, rezsi, üzemanyag stb.
Bizonyos értelemben a tőzsdei kereskedés is egyfajta "vállalkozás" (= önálló tevékenység, mely jövedelemszerzésre irányul). Az időnként elszenvedett veszteségek (pl. a kiütött stoploss) ennek a "vállalkozásnak" a költségeihez sorolható.
A sikeres tőzsdei kereskedés (beleértve a forexet is) kipróbált, működő stratégiák alapján történik. (Nem vakon, nem szerencsére bízva az eredményt.) Egy stratégia akkor tekinthető sikeresnek, ha a nyereség több, mint a veszteség. Jó esetben többszöröse.
Szóval, bármilyen stratégiát használsz is, mindenképpen lesznek veszteségeid. Ez a vállalkozásod költsége. Ám, ha jól csinálod, a nyereséged mindig (sokkal) több lesz, mint a veszteséged.
Vannak egyébként kisebb kockázattal járó stratégiák, pl. a carry.
12: 10+ éve itt vagyok, de soha még csak nem is volt róla tudomásom, hogy létezik bármilyen toplista...
Mi alapján kapjuk a pontokat?
"Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár"
Te jó ég! Mért adnak pontot morális lezüllöttségért és büntetik az indivídumot?
Tulajdonképpen akkor minél kevesebb pontja van valakinek ez alapján, annál értékesebb ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!