Cibes mobilbank aplikációról nem lehet Revolut kártyára pènzt utalni? Megadtam a Revolut kártya adatait az LT stb stb számot, azt írja èrvènytelen. Vissza töröltem az LT és az utána való kèt számot. Úgy se jó.
Igen, bocsi. Így akartam fogalmazni. :)
A lènyeg hogy nem tudok a számlámra utalni. Mindig hibát ír ki. Bármilyen más magyar bankszámlára tudok. Mi lehet a hiba?
Mivel a revolut számla litván, így könnyen lehet, hogy a nemzetközi utalásokat az appban nem ott kell kezdeményezni, mint a belföldi utalásokat.
Amúgy miért nem a kártyáddal töltöd fel a revolutot? Az ingyen lenne - ellentétben az utalással...
"Megadtam a Revolut kártya adatait..."
A kártyán levő számot írtad be? Utaláshoz számlaszámot kell megadni!
Nyilván nem a kárytán levő számokat adtam meg, hanem az utaláshoz való számlaszámot.
A kártyáról való feltöltésre nem gondoltam.
Igen, azt az LT43 stb stb.
Csináltam úgy is hogy az LT43 at vissza töröltem. De úgy sem ment.
Azóta ahogyan fentebb írták, egyszerűen a CIB kártyáról feltöltöttem rá, de nyilván akkor is kellhet hogy valakinek meg adnám a számom hogy utaljon rà, ès majd nem tud?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!