Külfö utalás egyik kártyáról a másikra, lehet belőle gond?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozom, de szeretnèm itthon lekötni a pénzem. Úgy gondoltam,hogy a külföldi kártyáról utalok a Revolutra, a Revolutról pedig a magyar devize kártyámra teszem a pénzt. Szerintetek ennek van valami akadálya? Furcsán tűnhet, ha havi szinten több százezret utalok külföldi kártyámról? Mármint a NAV vagy adóhatóság miatt kérdezem csak. Nyilván az èn pénzem, munkabèrem, de lehet hogy valaki szemèben gyanús?ápr. 8. 18:08
11/17 anonim válasza:
10
Csak szerinted tény.
A valóságban pedig semmi köze a valósághoz.
14/17 anonim válasza:
Csak lepontozzák a trollok ahelyett, hogy azt mondanák, "köszönöm, ma is tanultam valamit".
Sajnos, a 60 környéki IQ csak ennyire képes.
15/17 anonim válasza:
14.
Csak ezt szajkózzák a trollok, hogy felsőbbrendűnek érezhessék magukat, ahelyett, hogy érdemi segítséget nyújtanának a kérdésben, ugyanis állatira mindegy, hogy a kártyán van-e pénz vagy nincs, ha nem ez volt a kérdés. De továbbra is vezetheti a vak a világtalant.
16/17 anonim válasza:
Értem, 15-ös. (Eltúloztam, hogy megelőlegeztem neked a 60-at.)
Tehát, ma is tanultál valamit. Bár arról nem tettél említést, csak szavak random egymásutánját ömlesztetted ide helyette.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!