Melyek a legjobb hitelek?
Sziasztok. Ismertek esetleg olyan hitelt nyújtó bankot, ami viszonylag jó árban ad kisebb összegű hitelt? 500 ezer forint környékére gondolok.
Nem szorulok rá, bejelentett munkám van viszont sokkal könnyebb kevesebbet fizetni többször mint egy nagyobb kiadás. Maximum 12 hónapos futamidőre gondoltam, asszem az a minimális idő, nincs 4 vagy 6 hónap. Tudom, egyszerű beírni a hitel kalkulátorba, viszont személyes tapasztalat miatt is hasznos lenne, hogy milyen bankokat érdemes kerülni. (Cib-ről, providentről van pár ismerősnek negatív tapasztalata)
Köszi a választ. Igazából nem szeretem kimaxolni a dolgokat, azért gondolom jobbnak részletekben, mert akkor marad másra ha jön bármi gond. (Mittudomén elromlik a mosogató)
Több helyen láttam 10-15% thm-et, szerintem az még nem a világvége
Nem szorulsz rá, de azért vennél fel hitelt, hogy legyen?
Ez a kidobott pénz kategória. Utald egy menhelynek inkább havi szinten a kamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!