Mekkora összegig nem "gyanús" a banknak az átutalt összeg a folyószàmlàmra ?
Mert vannak olyan filmek ahol a több milliós utalás után ki megy a rendőrség a kártya tulajdonoshoz és elfogjàk. Csak puszta kíváncsiságból kérdezem. Van ilyen egyáltalán ?
Vagy akár a bank egy bizonyos összeg után kérdezheti, hogy honnan van a pénz ? Vagy akár be fogyaszthatja a folyószàmlàmat ?
Ti mit tudtok evvel a témàval kapcsolatban?
Én egyszer fizettem ki magamnak online póker oldalról (offshore cég üzemelteti) nem valami nagy összeget (kb 150$) amit ingyenes nevezési díjú versenyen nyertem, másnapra letiltották a számlámat gyanús pénzmozgás miatt.
Ugyanennél a banknál volt nagyobb pénzmozgásom amikor a nagyszüleim házát eladták a szüleim amiből én vásároltam magamnak lakást, a számlámra több mint 65 millió forintos utalás érkezett, látszólag a kutya nem foglalkozott vele, nem kérdezte se a bank se a NAV a pénz eredetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!